Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс Суперкубку Закарпаття 2020
11:18
Анонс Суперкубку Закарпаття 2020
Найсильніша команда чемпіонату зійдеться з однією з кращих кубкових команд цього сезону.

Анонс Суперкубку Закарпаття 2020 У поєдинку за Суперкубок зійдуться дві команди, які впродовж сезону показували повністю протилежні результати – одні рвалися на вершину і досягли її (після 28-річної перерви), а інші міцно осіли на дні.

Для нейтрального вболівальника звісно цікавіше було б споглядати за грою Бужора – Поляна, однак останні не змогли дограти цей сезон, тож право поборотися за третій трофей у цьому сезоні отримали середнянці, які демонструючи суперечливі результати здобули золото Зимової першості та срібло Кубку. 

Саме у Кубку підопічні Ковача зуміли дати справжній бій іршавцям на нейтральному полі в Поляні у півфіналі зігравши внічию 2:2 і вибивши їх у серії післяматчевих пенальті. Саме цю тактичну модель гри спробують повторити гравці Середнього у недільній грі.   

У чемпіонаті Бужора два рази перегравала «виноробів» 3:0 та 3:1, тому до цього матчу вони підходитимуть з більшою впевненістю. Атакуючий потенціал команди Білака вкрай високий, лише в одному матчі чемпіонату вони зійшли з поля без голу (у Новому Давидкові), а в середньому (не в селі) забивали 2,6 голів за гру. Такий самий показник у їхнього суперника з пропущеними м’ячами. 

Вісім років тому Середнє вже здобувало Суперкубок – тоді на ужгородському стадіоні Спартак вони також не були фаворитами і граючи останні півгодини в меншості вистояли нічию з Берегвідейком 0:0, а в серії післяматчевих пенальті були кращими. Як бачимо, нічийний рахунок і серія пенальті є однією з складових перемог середнянців. 


Село Дерцен Мукачівського району, база Мукачівської футбольної академії «Мункач».

Неділя, 13 грудня. Початок о 13.00.

Арбітри: Козик Я., Рущак С., Волошин В.
Делегат – Кочетов В.І.

 ФК «Середнє» – «Бужора» (Іршава)

Гра без глядачів!

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 789 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Мікітос  
0
Середнє в суперкубку, всьо равно шо Вільхівцям бронзу за 4 місто:) смішна ідея,

1 Ужгород  
0
Абсолютно глупа затія, гра без фанатів, на запасному полі в селі, та ще і команду допустили, яка до суперкубка ніякоговідношення не має, та ще і остання по всіх показниках. Да Поляна знялася, були вагомі причини, але саме вони володарі кубку, і цікавіший був би фінал з Поляною, а не командою голови федерації. Короче абсурдний кубок і нікому не потрібний...

الاسم *:
Email *:
كود *: