Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Анонс турніру з міні-футболу «Beer Pub Cup»
16:22
Анонс турніру з міні-футболу «Beer Pub Cup»
Виняткова спортивна подія організовується вперше на Закарпатті.

Анонс турніру з міні-футболу «Beer Pub Cup» Вперше на Закарпатті відбудеться турнір з міні-футболу «Beer Pub Cup», участь у якому візьмуть команди пивних підприємств та закладів (паби, бари, піцерії і т.д.), які зійдуться у спортивній боротьбі за кубок чемпіонів.  

«Ми обіцяємо хороший футбол, професійне суддівство, чудовий футбольний майданчик, азартних вболівальників, відмінний настрій та дегустація самих нових та свіжих сортів пива - відзначють організатори турніру – Впевнений, що такі ініціативи сприяють не лише популяризації спорту, а й допомагають підвищити майстерність тих, хто любить футбол. Ми запрошуємо команди пивних підприємств, закладів та організацій приєднатися до нашого турніру».

Сам турнір пройде 27-28 лютого у спорткомплексі «Зінедін» у великому залі. Подати заявку та зареєструватися потрібно завчасно, до 25 лютого, за телефоном 0667195117 (Рудольф). Формат турніру залежатиме від кількості заявлених учасників. В заявці може бути не більше 12 гравців, без будь-яких обмежень. Реєстраційний внесок для участі складає 1000 гривень з однієї команди. Жеребкування пройде у четвер, 25 лютого о 17.00, у спорткомплексі «Зінедін» (2-й поверх, конференц-зал). Переможців очікуватиме кубок та медалі.

Вже дали згоду на участь у змаганнях такі заклади як «Лабда», «Белфаст», «Честер», «Корзо,10», «Унгвайзер», «Кіблер», «Баррі Баррс», «БігБен», «Веранда».

Ну, а учасники турніру, крім можливості зробити добру справу і зайняти активну соціальну позицію, отримають ще й корпоративний тім-білдінг і просто чудово проведуть час з колегами у неформальній обстановці. Внески, які роблять команди за участь в турнірі, частково йдуть на організацію турніру, а решта – на благодійність.

Титульний партнер турніру - закарпатська пивоварня Кіблер. Спортивним партнером змагань є інтернет-магазин «Teamwear». Турнір проходить за ініціативи пабу «Белфаст» та Ужгородського пивного оглядача.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1151 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: