Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Анонс завершальних поєдинків ДЮФЛ Іршавського району
21:53
Анонс завершальних поєдинків ДЮФЛ Іршавського району
Завершальні поєдинки ДЮФЛ Іршавського району знову коментуватиметься на центральну трибуну.

Завершальні поєдинки ДЮФЛ Іршавського району знову коментуватиметься на центральну трибуну.

У середу 20-го травня в місті Іршава, на стадіоні «Бужора», відбудуться два заключні поєдинки дитячо-юнацької футбольної ліги Іршавського району у віковій категорії U-16. Принциповості додає той факт, що в обох двобоях зустрічаються сусіди по таблиці.

У першому з них ДЮФК «Білки-Приборжавське», який тримається на четвертому місці екзаменуватиме на міцність гравців ДЮФК «Карпати» Брід-Загаття, які на п’ятій поточній позиції.

Та головна увага уболівальників буде безумовно прикута до другої битви титанів. Місцеві фани називають протистояння цих колективів на будь-якому рівні «ель-класіко» Іршавського району. І хоча цього разу ДЮФК «Бужора» та ДЮФК «Боржава» розігрують не золоті нагороди, та престиж клубів ніхто не відміняв. Перемога у цьому поєдинку вартує для уболівальників Іршави та Довгого набагато більше, ніж у будь-якому іншому матчі юнацької ліги.

Хід самих поєдинків буде коментуватись на центральну трибуну, тому нудьгувати глядачам на трибунах не доведеться. Після завершення двобоїв відбудеться нагородження призерів змагань за участі керівництва Федерації футболу Закарпаття.

Отож усі бажаючі поринути в свято футболу приходьте в середу 20 травня на 13.30 на стадіон «Бужора», де буде спортивний бій самобутніх команд.

Розклад матчів на середу, 20 травня:

14.00 – «Білки-Приборжавське» U16 –«Карпати» U16 Брід-Загаття
15:00 – «Бужора» U16 Іршава –«Боржава» U16 Довге

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 622 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: