Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс "Золотого матчу" за звання чемпіона Ужгородщини
20:21
Анонс "Золотого матчу" за звання чемпіона Ужгородщини
У неділю, 9 вересня, на стадіоні с. Кінчеш відбудеться "Золотий матч" за звання чемпіона Ужгородщини.

Анонс
Цієї неділі відбудеться вирішальний поєдинок у Вищій лізі чемпіонату Ужгородського району, де володаря золотих медалей будуть визначати дві кращі команди, які за підсумками сезону набрали однакову кількість очок – по 36 (із 42 можливих).

В очних зустрічах Есень та Лінці обмінялись домашніми перемогами: 1:0 у першому колі за Тисою та 3:2 у другому на користь Зірки. Ще по одній втраті очок команди зазнали ще у першому колі: у 4-му турі Лінці вдома поступились Світанку з Руських Комарівців 1:2, а Есень у 9-му турі у Великих Лазах програла 0:1.

Щодо гольової статистики, то команди пропустили однакову кількість голів – по 11. А по забитим лідирує Тиса – 52 голи, у Зірки 43 забитих.
 
Команда Сергія Романа робить ставку на досвідчених гравців та легіонерів, з досвідом перемог у місцевому чемпіонаті. Тоді як Олександр Пеца керує молодим боєздатним колективом, більшість якого складають доморощені гравці із Лінців та сусідніх сіл. По ходу чемпіонату посилив атакуючий потенціал команди один з кращих нападників Ужгородщини Анатолій Гаврилешко.
 
Початок матчу о 14.00.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1235 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: