Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Арбітри федерації футболу міста Ужгород провели зібрання
12:01
Арбітри федерації футболу міста Ужгород провели зібрання
14 березня в Ужгороді відбувся семінар футбольних арбітрів ужгородської міської колегії.

Арбітри федерації футболу міста Ужгород провели зібрання

Голова колегії Михайло Митровський коротко торкнувся майбутнього чемпіонату та кубку області, дав оцінку роботі ужгородських суддівських бригад під час матчів Зимової першості та закликав арбітрів готуватися до майбутнього чемпіонату як у плані фізичної підготовки так і теорії. Ужгородські арбітри також домовилися оновити свою екіпіровку.
 

Завітав на нараду голова міської федерації, заступник голови ФФЗ Віктор Качур. Віктор Миколайович окреслив попередню ймовірну кількість учасників майбутнього чемпіонату Закарпаття у всіх лігах. Серед них з’явилися багато новачків, зокрема команди «Минай», «Ф.Медвідя» (Нове Давидково), «Метеор» (Пістрялово), «Іванівці», «В. Бичків» та «Іза». Віктор Качур також повідомив, що у рамках Кубка області, який стартує цієї неділі, всі його учасники будуть розділені на три групи, згідно своїх рейтингів. Більшість вищелігових колективів вступлять у боротьбу за трофей з 1/8 фіналу.
 

Торкнулися також роботи міської «Школи молодого арбітра». Очільник федерації попросив М. Митровського активізувати роботу в цьому напрямку: «Хочу бачити серед вас більше нових облич», – звернувся він до присутніх.









 

Роман КУХАР

Джерело
 

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 874 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: