Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​«Авангард» вириває очко від одного з лідерів (ФОТО)
13:53
​«Авангард» вириває очко від одного з лідерів (ФОТО)
Про один із двох центральних матчів Східної зони читайте далі.

​«Авангард» вириває очко від одного з лідерів (ФОТО) У суботу увага футбольної громади була прикута до головних протистоянь у Тересві та Білій Церкві. Мені вдалось побувати на одному з них. Двобій у Тересві обіцяв бути дуже конкурентним і цілком виправдав мої очікування.

Перший тайм був дуже динамічним. Гості забили досить швидкий гол, який дозволив їм контролювати ситуацію майже до завершення. Спрацювала атака правим флангом зі зміщенням до центру,на завершенні якої Сурядний заробив право на штрафний. Олександр Тулайдан обвідним ударом повз стінку поклав м’яч у верхній лівий кут, без шансів для воротаря – 1:0.

Господарі активізувались і через три хвилини після схожий стандарт із 25-ти метрів стався біля протилежних воріт за наслідками атаки по центру. Мокан ударом із 25-ти метрів пробив над поперечиною. Ще через дві хвилини на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру Руснак віддав у штрафний майданчик на Мокана і той із 14-ти метрів пробив трохи вище поперечини. За мить Сурядний завершив атаку чорних по центру пострілом у дальній лівий кут. Гісем у падінні відбив і з другої спроби забрав круглого, випередивши Цуперяка, що мчав на добивання. Ще за мить влучно пробив Павлючок. Воротар «Авангарда» знову зреагував.  

Місцеві гравці відзначались дуже гострими прострілами та навісами з флангів. Один із таких навісів Мандзюка з правого флангу на 16-й хвилині ударом головою під поперечину замкнув Гусар. Сидоряк у карколомному стрибку перевів на кутовий. Через дві хвилини точний удар-простріл з правого флангу вдався Лавришинцю. І знову воротар «Говерли» у падінні відбив круглого кулаками, випередивши численних гравців, що мчали його замикати. Ще через три хвилини гості втекли в контратаку правим флангом зі зміщенням до центру Павлючок віддав на Цуперяка і той вибіг на воротаря, та Гісем вибіг з воріт, кинувся в ноги і врятував своїх від голу.

На 31-й хвилині в атаці правим флангом тересвянці заробили право на штрафний удар біля кута штрафного майданчика. Черняк навісив і Руснак дуже небезпечно пробив головою з 10-ти метрів у сантиметрах над поперечиною й у розпачі схопився за голову. Через п’ять хвилин Мандзюк сухим листом з кутового з лівого флангу влучив під поперечину. Сидоряк кулаками виніс.

На 43-й хвилині на завершенні атаки по центру господарі вивели на вбивчу ударну позицію з близької відстані Дербака, та в останній момент Тулайдан виніс м’яч від того з-під ноги, зберігши для своїх переможний рахунок у таймі.

Друга половина гри вирізнялась більшою кількістю боротьби на різних ділянках поля й суттєвим сумбуром у діях, то видовища було чекати марно. На 50-й хвилині центральний захисник Руснак ударом головою замкнув навіс із кутового ударом від Мандзюка і влучив під ліву стійку. Сидоряк відбив.

На 27-й хвилині навіс господарів зі штрафного з лівого флангу спричинив пожежу в карній зоні суперника. Із потугами винесли, та Віктор Гусар підхопив і бив у правий кут. Круглий рикошетом від захисника полетів поруч зі стійкою на кутовий. Після навісу нова пожежа і гості з потугами все ж винесли.

Та в одній з останніх атак господарі таки досягли свого. Віктор Гусар навісив зі штрафного з лівого флангу, а Деяк влучно пробив. Сидоряк у падінні відбив недалеко і при цьому впав у калюжу, що була в його воротарському майданчику. Після цього цілий ряд гравців, і свої і чужі, потоптались по ньому. Із огляду на це він не міг відбити наступний удар Руснака, бо втратив свідомість. Арбітр зарахував взяття воріт, привівши уболівальників на трибунах у захоплення – 1:1.    
 
 
Арбітр – Віталій Лофинець
Асистенти – Олександр Гога та Крістіан Ліб
Делегат ФФЗ – Степан Біров
 
смт. Тересва, стадіон «Авангард-арена», + 20 градусів, хмарно з проясненнями, часом дощ, 200 глядачів
 
«Авангард» Тересва – «Говерла» Ясіня – 1:1

Голи: Руснак, 88 – Тулайдан, 6.

«Авангард»: Василь Гісем (Вадім Семянівський, 88), Василь Черняк, Михайло Мокан, Андрій Ілько (Іван Мокан, 75), Андрій Габорець, Василь Деяк (Віктор Гусар, 66), Василь Руснак, Андрій Гусар, Володимир Лавришинець, Володимир Дербак, ВасильМандзюк.
Запасні: Микола Локота, Олег Мартинич.
Головний тренер – Олександр Жолобович, тренер – Іван Гольцбергер;

«Говерла»: Йосип Сидоряк, Олександр Тулайдан, Євген Станіцький, Роман Бровчук (Володимир Попюк, 62), Борис Мільгевич, Євген Сурядний, Роберт Подобєдов, Михайло Тимчук, Іван Микитюк,Валерій Цуперяк, Мирослав Павлючок (Іван Дягун, 77).
Запасні: Михайло Андріюк, Іван Лендєл.
Тренер – Сергій Петенко.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 919 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: