Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Авангард" впевнено проходить "Карпати"
08:10
"Авангард" впевнено проходить "Карпати"
У 13-му турі першості східної зони «Карпати» з Дубового в рідних стінах приймали гравців тересвянського «Авангарду».

Дубівські «Карпати» в цьому сезоні грою не надто радують своїх уболівальників. Одвічна проблема гірських та й більшості закарпатських сіл – це від’їзд молоді на заробітки закордон. Тож грають ті, хто  повернувся, чи ще не встиг виїхати. 

Натомість, тересвянці – доволі якісно укомплектований колектив із гравцями, які встигли в недавньому минулому пограти й за студентську збірну України (Максим Кодря). Саме Кодря й став таким собі «мотором» тересвянського «Авангарду». Практично в більш ніж у половині забитих м’ячів гостями, був внесок саме цього виконавця. Окрім того, що він став автором першого гола, ще двічі асистував під час завершальної фази атаки.

Власне гості з перших хвилин почали домінувати і нав’язувати свою гру «карпатівцям». Більшість атак «Авангарда» проходили через правий фланг, де постійно своїх опікунів раз у раз шив у дурні швидкий в порівнянні з опонентами Кодря. Правда голу довелося чекати приблизно пів тайму, коли господарі сфолили перед власним карним майданчиком. Перший удар на себе прийняла стінка з гравців «Карпат», а вже на добиванні безвідпорно для молодого кіпера господарів Євгенія Бердара пробив Максим Кодря. Отак гості повели. 

Та ближче до завершення тайму дубівчани мали нагоду відновити паритет. Двоє оборонців «Авангарда» не порозумілися, й прогавили випад Василя Крегула, який доволі легко з власної половини увірвася в коридор через центральну частину поля, зблизився з кіпером та переграти Василя Семеновського не зміг, воротар відбиває та на підборі першим був знову нападник «Карпат» Ян Змикало, котрий на замасі зумів відірватися від оборонця і пробивав у ближній, знову чудовий сейв робить Семеновський. До перерви тересянці зуміли ще раз відзначитися, та Михайло Мокан, який завдавав удару головою за мить до цього опинився в офсайді. Тож на відпочинок команди пішли за мінімальної переваги гостей.

Старт другої половини став надрезультативним для тересвянської команди. Починаючи з 51-ї хвилини впродовж наступних 4 хвилин хвилини підопічні Василя Габорця тричі змушували господарів виймати м’яч з власної сітки воріт. Причому ці м’ячі були реалізовані за однаковим сценарієм – забігання по флангу, далі йшла  прострільна передача в центральну частину карного майданчика, а там вже на замиканні вдало діє Василь Габорець та Роман Дочинець. Четвертий гол авангардівці вивалися двоє на кіпера «Карпат», залишивши за спиною оборонців і вдало обігравшись Роман Дочинець котить у сітку воріт суперника. А логічну крапку в матчі поставив капітан «Авангарду» Михайло Мокан, який вдало замкнув флангову передачу від Максима Кодрі. 

Тож більш ніж переконлива перемога тересвянської команди, яка дозволяє їй і далі вести конкурентну боротьбу за місце в трійці призерів. 


«Карпати» (Дубове) – «Авангард» (Тересва) – 0:5 (0:1)

Голи: Кодря 21, Габорець 51, Дочинець 53, 55, Мокан 84

«Карпати»: Бердар, Змикало, Карпа, Галац (Михалчич, 25), Тислович, Сорокатий (Дьолог, 56), Бережник, Крегул В., Руснак, Крегул С., Фіцай.
Тренер: Куцин Михайло

«Авангард»: Семеновський, Бемка, Черняк, Томишинець. Добош (Маріна 59), Дебеч (Гудак, 70), Григоренко (Поганич, 61), Кодря, Дочинець, Мокан М. (к), Габорець (Габорець М., 64).
Запасні: Гусар, Мокан І., Вакій.
Тренер: Габорець Василь
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 379 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: