Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Авангардівський камбек" у Тячеві
08:28
"Авангардівський камбек" у Тячеві
У дербі Тячівщини містяни не змогли втримати потрібний для себе рахунок.

Тячівці, які до цього матчу в графі очки досі не здобули жодного залікового балу прагнули розжитися в цьому протистоянні першим здобутком, тим паче зустрічалися з сусідами як за географічним принципом так і турнірним. Більше того господарі перед цією грою підсилилися «ужгородським десантом», їх лави поповнили: Євген Костик, Іван Шевченко та Олександр Пахомов.
 
Настрій господарів проявився вже на 55-й секунді. Фланговий прохід завершився прострілом у воротарський майданчик, де захисників випередив і підставив ногу Віктор Тангел – 1:0. Не встигли гості оговтатися від голу як через чотири хвилини вже вдруге були змушені розігрувати м’яч з центрального кола. Іван Шевченко ударом з кута штрафного змусив гостей виймати «круглого» з власної сітки воріт.
 
Тячівці не зменшили натиск, і вже після чергової атаки захисник у власному карному майданчику відверто грає руками. Пенальті взявся виконувати Іванчов – на допомогу голкіперу приходить поперечина. Мабуть, нереалізований пенальті господарів надихнув тересвянців, вони поступово почали перебирати ініціативу, а на 30-й хвилині зуміли скоротити відставання. Володимир Дербак скористався помилкою оборонців, вийшов віч-на-віч і пробив точно в ціль. А завершився тайм голом в роздягальню від гостей – подача з кутового оборонці виносять, але на підборі першим грає «авангардівець» Василь Шпілка, який собі підправив м’яч під ударну праву і потужно пробив – м’яч після рикошету влітає в сітку воріт – 2:2.
 
Другий тайм розпочався з атак тересвянців, які на 51-й хвилині заробили право на кутовий. Подачу зі стандарту на ближній кут воротарського майданчика головою продовжив на дальню стійку Гусар Андрій, там із-за спин оборонців вискакує капітан Дербак, який поруч зі стійкою відкочує головою на лінію воротарського під удар Василю Сухарю, той не залишає жодних шансів господарям – 2:3.
 
Тепер вже довелося відгіруватися господарям, однак ніяк не вдавалося загострити гру попереду, або ж молоді нападники тячівської команди чомусь губилися, будучи на вигідній позиції перед воротами суперника. Наставник господарів вдається до ротацій у своєму складі й практично одразу ж це приносить результат. Владислав Сташков, який змінив Батрина одразу ж зумів виправдати довір’я тренера. Отримавши м’яч на куті воротарського він з другого дотику потужно пробиває – кіпер, хоч і зреагував на м’яч, однак відбити постріл не зумів – 3:3.
 
Здавалося, що нічийний результат для цієї гри закономірний. Та на заключній хвилині досвідчений капітан «Авангарду» таки змусив помилитися Євгена Костика, захисник ДЮСШ намагався перервати передачу на Дербака, однак не зумів дотягнутися до м’яча, лише зачепивши його, Володимир підхопив кулю й знову вийшов на «рандеву» з кіпером й виграє очну дуель у воротаря – 3:4.
 
Відквитати пропущений гол господарі в компенсований час не змогли й вже вдев’яте поспіль терплять поразку.

 
Арбітр: Вадим Запрутняк;
Асистенти арбітра: Роман Сенишин, Мирослав Горгош;
Спостергіач арбітражу: Йосип Шитєв (усі Ужгород).
 
Стадіон ім. Л.Бийреша м.Тячів. Температура + 20, глядачів: 200
 
ДЮСШ (Тячів) – «Авангард» (Тересва) – 3:4 (2:2)
 
Голи: Тангел 1, Шевченко 5, Сташков 65 - Дербак 30, 90; Шпілка 45, Сухара 51.
 
ДЮСШ: Грабар Михайло, Приходько Петро, Іванчов Іван (к), Костик Євген, Папп Іван, Батрин Владислав (Сташков Владислав 57), Пахомов Олександр, Білей Тимур (Марушкей Ярослав 61), Гуларов Давид, Тангел Віктор, Шевченко Іван.
Запасні: Стойка Вадим, Черепаня Олексій, Ердив Роберт, Шпілка Олександр.
Тренер: Петро Іванчов
 
«Авангард»: Семяновський Вадим (Кубинець Ігор 46), Михайльчук Василь, Продан Сергій, Поганич Мирослав, Дербак Володимир (к) Руснак Василь, Сухара Василь (Михальчук Олександр 65), Шпілка Василь (Олексій Михайло 85), Сошніков Віталій (Вадій Євгеній 13), Шпілка Євгеній, Гусар Андрій.
Запасний: Курічко Віктор.
Тренер: Жолобович Олександр
 
Попередження: Гуларов 44, Шевченко 80 - Поганич 19, Шпілка Є. 39, Гусар 70, Кубинець 74
 
На 20-й хвилині Іванчов не реалізував пенальті.
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1148 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: