Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Автомобіліст» переїхав «Белфаст»
19:39
«Автомобіліст» переїхав «Белфаст»
Або нерівний результат ніби рівних команд.

Або нерівний результат ніби рівних команд.

Один з центральних матчів ¼ фіналу кубка міста передбачав рівну боротьбу, правда, на перший погляд, гості були краще вкомплектовані. Принаймні, у складі «Белфаста» на полі було 5 гравців вищої ліги області і потужна лава запасних. «Автомобіліст» обмежився чотирма і одним на заміні.

Перші 20 хвилин вартували уваги. Це була справжня битва титанів. А далі – гра в одну «калітку». Дебют у погромі розпочав Павло Оржеховський. На 17 хвилині обрізка «Белфаста» поруч з власним штрафним, Бабич віддає пас Оржеховському. Останній із 5 метрів розстрілює ворота Дмитра Гази. Помилився, до слова, Чумак. Віктор став винуватцем і другого голу. Кращий гравець фіналу кубка області у складі «Ужгорода» невдало прийняв м’яч. Помилкою скористався Сергій Лендєл. Він із 16 метрів пробив у дальній верхній кут воріт.

На цьому перша 45-хвилинка закінчилась. Підопічні Богдана Андріїва та Руслана Лютнянського на цьому зупинятись не хотіли. А «Белфаст» будь-що прагнув хоча б паритет на табло відновити. Не вийшло.

Справжня гольова феєрія відбулась наприкінці зустрічі. Спочатку, після пожежі, в штрафному гостей відзначається Павліш. Іван б’є з лінії воротарського майданчика. 3:0. Через 2 хвилини на побачення голкіпера запрошує Лендєл і без особливих труднощів його обігрує. Ще через дві гол на свій рахунок записує Володимр Бабич. Він без шансів для голкіпера точно пробив метрів із 16. 5:0. Не повірите, знову через дві хвилини Іван Павліш, зігравши в стінку з партнером по команді, опиняється навпроти воріт «Белфаста» і робить рахунок 6:0. Остаточну в матчі крапку ставить Бабич на 88 хвилині. Знову через містичні 2 хвилини він бездоганно реалізовує штрафний із 25 метрів. 7:0.

Ось власне і все. Та ні. Згадаю і про гостей. Двічі міг відзначитись капітан Євген Костик. Йому дещиці бракувало, аби замкнути два простріли. Один раз белфастівець потрусив поперечину. І один раз гості залишились у меншості. Запрутняк за фол останньої надії вилучає Чумака, який цей матч відверто провалив.

А тепер до «Автомобіліста». Нарешті, він має всі шанси бути першим у першості та й кубку. Позаяк зусилля об’єднали два потужні футбольні функціонери Андріїв та Лютнянський. Плюс тренує команду досвідчений Іван Шанта. Ось Вам і яскрава перемога над рівним суперником 7:0. Найстаріша команда з обласного центру у півфіналі чекає на переможця пари «Еко» - «Радванка».

Віталій Біровчак



Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 743 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Іванна Павліш  
0
Іван Павліш, а не Павлиш. Дякую. Мама.

الاسم *:
Email *:
كود *: