Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Автомобіліст» переїхав «Лідера» аж 6 разів…
21:11
«Автомобіліст» переїхав «Лідера» аж 6 разів…
Стартував другий тур чемпіонату Ужгорода з футболу.

Стартував другий тур чемпіонату Ужгорода з футболу.

Дебютні поєдинки обидві команди провели не дуже вдало. Якщо «Автомобіліст» взяв одне очко в нелегкій битві із «Минаєм», то «Лідер» вхопив 4 сухі м’ячі від «Радванки». Тож у сьогоднішному матчі вікторія кожному була потрібна як ковток свіжого повітря. Перші 15 хвилин майже нічим не запам’ятились. Хіба-що кількома неточними ударами від номінальних господарів. На 23 хвилині автомобілісти навіть першими могли пропустити. На рандеву з Олександром Мальцем вийшов 8 номер «Лідера» Олександр Гапак. Голкіпер переможець єдиноборства. Через 5 хвилин гольовий епізод транжирить Бабич. Він опинився навпроти самотнього воротаря і не поцілив по воротах.

На 30 хвилині підопічні Богдана Андріїва усе ж розпочали гольову феєрію. Іван Бандурович наніс потужний удар метрів із 16. Воротар політ м’яча встиг провести лишень поглядом. 1:0. Рівновагу гості могли відновити на хвилині 38. Гапак знову виходить на побачення з кіпером, обігрує його і замість того, щоб пробити віддає пас партнеру уздовж лінії воріт. Захисник м’яч вибив.

Другий тайм був значно цікавішим. Шанта змінив Горського і Бабича, випустивши Утцюцького й Пиняшка. Останній уже в перші хвилини небезпечно рейдував правим флангом. Останнього удару не було. На 58 хвилині два гравці «Автомобіліста» вийшли на голкіпера. Реплюк не пошкодував віддати пас Бандуровичу. Іван заніс м’яч у пусті ворота. Через дві хвилини третій гол «Лідеру» забиває Павло Оржеховський. Знову асистентом виступає Реплюк. 3:0.

На 72 хвилині відзначається уже Пиняшко. Василь розстріляв голкіпера з 11-метрової позначки. 4:0. Я навіть не згадуватиму про небезпечні моменти, бо, як Ви зрозуміли, голів у нас вистачає. На 78 хвилині Михайло Реплюк сам вирішив розписатися у воротах «Лідера». Він вийшов віч-на-віч з воротарем і просто його перекинув. 5:0. Шостий гол забиває Утцюцький після сольного проходу лівого захисника Боднара. 6:0.

З такою грою «Лідер» у міському чемпіонаті займе аутсайдерські позиції…

Віталій Біровчак

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 761 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: