Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Автомобіліст" перемагає "Рятівник" та посідає 2-е місце (таблиця)
11:18
"Автомобіліст" перемагає "Рятівник" та посідає 2-е місце (таблиця)
Закінчився чемпіонат міста Ужгорода з футболу.

Закінчився чемпіонат міста Ужгорода з футболу.

Інтрига збереглась до останнього туру, де в очній зустрічі ФК "Автомобіліст" та ФК "Рятівник" мали вирішити долю другого та третього місць. Цікавим було те, що, у разі перемоги, АТП гарантувало б собі другу сходинку, але, в разі програшу, - могли б фінішувати навіть не в призерах. Та ще у першому таймі "Автомобіліст" дав зрозуміти, що друге місце для них пріорітетніше ніж для "Рятівника", забивши три сухих голи. Хоча все могло бути й інакше, якби молодий Ковач реалізував пенальті при рахунку 0:0. Відтак, кінцевий результат - 3:0 на користь "автомобілістів".

Також хочеться відзначити юну та перспективну команду "Белфаст", яка тільки цього року дебютувала у чемпіонаті, але вже всім дала зрозуміти, що наступного сезону точно забере якийсь із комплектів ногород.

Віктор Качур, голова Федерації футболу міста Ужгорода, прокоментував закінчення чемпіонату:

- Фініш!!! Вітаю всіх учасників чемпіонату Ужгорода з футболу. Окрема вдячність - президентам клубів та спонсорам, завдяки їхній праці та любові до футболу гра №1 в місті Ужгороді розвивається. ФК "Радванку" вітаю з другим чемпіонством поспіль та досягненням минулорічних показників в турнірній таблиці. Організація на високому рівні у вас була не тільки на полі, але і у роботі клубу, що й призвело до такого хорошого результату. ФК "Автомобіліст" за підсумками сезону 2013 посів друге місце, хоч по підбору виконавців та за рівнем багатьох ігор заслуговував на медалі найвищого гатунку. ФК "Рятівник" протягом всього чемпіонату очолював турнірну таблицю і впевнено рухався до поставлених цілей, але кінцівка не вдалась і, за чотири тури до завершення чемпіонату, втратив шанси стати навіть другими, тому заслужене третє місце - наймолодшій команді чемпіонату міста. Особливу подяку висловлюю арбітрам, котрі на одному подиху, дуже достойно провели сезон 2013!

Пропонуємо до Вашої уваги результати матчів:

Радванка – Овертайм 8:1
Белфаст - Вопак 3:0
Автомобіліст - Рятівник 3:0
Радванка-2 - УжНУ 2:1



Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 961 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: