Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Автомоболіст» одноосібно очолив турнірну таблицю (ФОТО)
20:59
«Автомоболіст» одноосібно очолив турнірну таблицю (ФОТО)
Підопічні Івана Шанти переграли «Вопак» 3:2.

Підопічні Івана Шанти переграли «Вопак» 3:2.

Напередодні фінішу першого кола міського чемпіонату (саме наступний тур буде заключним) лідери зустрілись в очних ставках. За винятком «Миная» та «Автомобіліста». Футболісти останньої команди власні нерви на міцність випробовували у протистоянні з «Вопаком». Це один з тих небагатьох матчів, коли при абсолютній домінантній позиції, можна було втратити очки.

Перша 45-хвилинка повністю за номінальними господарями. «Вопак» усвідомлював усю силу й міць суперника, тому доволі рідко зазіхав на володіння Мирослава Лютнянського. Більше, зрозуміло, дбав про власний захист. І скажу відверто, це у команди Вудмаски виходило майже увесь тайм.

Автомобілісти, якщо чесно, особливо мене не вразили. Вони грали в своє задоволення і були впевнені у своїй перемозі. Згодом така не зовсім виправдана зверхність ледь не зіграла злий жарт. Перший небезпечний момент виник на 26 хвилині. Досвідчений Михайло Реплюк, який, забігаючи наперед, сьогодні та й власне після повернення з «Говерли» демонструє не кращу гру, виконує стандарт. М’яч влучає у стійку. Далі, хвилині на 38, гольовий момент марнує вже Бабич. Володимир увірвався у штрафний суперника й міг проходити далі, щоправда чомусь вирішив пробити. Пробив вище. Усе ж «до тричі» спрацювало й сьогодні. Павло Оржеховський цілком заслужено вартує звання кращого гравця цього матчу в складі «Автомобіліста». На 40-ій півзахисник користується грубою помилкою захисників. Послідувала подача зправа і Павло бив майже у порожні ворота. 1:0. Оржеховський міг записати дубль на свій рахунок ще у першій половині. Не склалося. Через 4 хвилини автомобіліст бив з 15-ти метрів у ближній кут. Голкіпер парирує.

На початку другого тайму господарі додали у всіх параметрах. І вже на 47-ій хвилині Володимир Бабич вдруге стає антигероєм епізоду. Іван Бандурович обіграв захисника на лівому фланзі і віддав точний пас під удар нападнику. Володимир з…5-ти метрів не поцілив у ворота. Помилку партнера по команді через 10 хвилин виправляє Добровольський. Євген обіграв двох гравців захисту змістився зправа у центр штрафного і пробив у дальній кут. 2:0.

Рахунок непристойним став на 67-ій хвилині. Павло Оржеховський отримав м’яч біля кута штрафного майданчика, обробив його і наніс невідпорний удар. 3:0. А далі команди наче підмінили. На 75-ій хвилині після подачі з кутового Анатолій Лукачина просто заштовхав м’яч у ворота «Автомобілста» (стража Лютнянського уже змінили). А ще через 6 перевага господарів стала мінімальною. Юрій Левкулич, який вийшов один в один зворотарем, просто відправив м’яч за комір голкіперу в сітку воріт. 3:2.

Тренер Шанта почав трохи нервувати і добряче «всипав» підлеглим. Останні вгамувались і довели матч до переможного результату. Перемога над «Вопаком» дозволила «Автомобілісту» одноосібно царювати на вершині турнірної таблиці.

«Це був справді видовищний матч. І якщо наші футболісти десь легковажно віднеслись до суперника, то останню 10-хвилинку добряче понервували. Такі матчі приспустять їх трохи на землю. А це, повірте, невід’ємна складова футболу. Тим більше перед поєдинком з основним конкурентом у боротьбі за комплект нагород найвищого ґатунку – ФК «Радванкою». Ще б закріпити успіх з підопічними Юрія Мандича і можна йти на заслужений відпочинок після першого кола» - зазначив почесний президент ФК «Автомобіліст» Богдан Андріїв.

P.S. Думка вголос. У цьогорічній першості участь бере 10 команд. Честь і хвала усім президентам, керівникам, адміністраторам, начальникам команд. Усім, хто доклав зусиль до повноцінного функціонування команд. Ні, вибачте, не всім. Звертаюсь виключно до співвласника, директора, менеджера (чи називайте як хочете) мережі супермаркетів «Вопак» Романа Сарая. Мені за Вас соромно. Я гордий за команду-старожила міського чемпіонату з однойменною назвою вашого торгівельного бренду. Я гордий за Валерія Вудмаску, який живе футболом щосекунди і на власних, не зовсім уже здорових плечах, тягне всі командні організаційні питання. А за Вас, Пане Романе, мені справді соромно. Ви б хоч раз прийшли на матч за участю Вашої команди і подивились - хто в чому грає. Шорти на вибір: чорні, червоні, білі, сині… Головне на жовтих футболках великими літерами пише «ВОПАК». Невже потужна мережа супермаркетів не має коштів на придбання нової форми..? Якщо ні, то ми, небайдужі до футболу й до Вашої команди, ужгородці купимо її самі! Футболістам «Вопака» - Ви кращі!

ФК «Автомобіліст» - ФК «Вопак» 3:2

Голи: Оржеховський, 40, 67, Добровольський, 49 – Лукачина, 75, Левкулич, 81.

Автомобіліст: Мирослав Лютнянський, Василь Горський, Роман Білінський, Юрій Боднар, Юрій Жидик, Євген Добровольський, Михайло Реплюк, Василь Пиняшко, Павло Оржеховський, Іван Бандурович, Володимир Бабич.
Запасні: Олександр Малец, Артем Пустовіт, Юрій Шукаль, Богдан Куклишин.
Тренер – Шанта І.

Вопак: Анатолій Лагоцький, Юрій Федьо, Євген Обдирко, Яролсав Рущак, Михайло Фаркаш, Анатолій Лукачина, Олег Дудись, Мирослав Муранський, Олександр Лащо, Віталій Пребуш, Василь Рущак.
Запасні: Юрій Левкулич, Михайло Мигович.
Тренер: Вудмаска В.
Віталій Біровчак

Фото Максима Лютнянського

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 875 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: