Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Бабич приносить перемогу Тернополю (ФОТО)
20:30
Бабич приносить перемогу Тернополю (ФОТО)
ФК "Тернопіль" у надскладному поєдинку 15-го туру першої ліги здобув вольову перемогу над МФК "Миколаїв" - 2:1.

Бабич приносить перемогу Тернополю (ФОТО) У складі обох команд виступали закарпатці: у господарів зі старту вийшли Андріан Бабич та Арутр Дорі, у миколаївців - Дмитро Сартина. 

Вже на першій хвилині матчу після прострілу Тарас Червонецького, був близьким до взяття воріт Артур Дорі, але не зумів як слід поцілити по м’ячу та й важке поле зробило свою роботу. Далі вже за справу взялися гості. Це Святослав Шаповалов у штрафному майданчику порушив правила і Ваге Саркіян з пенальті був точним – 0:1.

У другому тайму господарі вийшли з твердим наміром не лише зрівняти рахунок, а й святкувати перемогу. Вони протягом усього ігрового часу володіли перевагою, завдяки кращим фізичним кондиціям зуміли швидше пристосуватися до мокрого газону і створили чимало гольових нагод. Після одного зі штрафний ударів м’яч відскочив до Тараса Червонецького, котрий невідпорним пострілом метрів з 15-ти поцілив точно у нижній, лівий від миколаївського воротаря кут воріт – 1:1.

А просто шедевральний удар з далекої відстані вдався Андріану Бабичу. Лівий оборонець ФК «Тернопіль» настільки потужного приклався до м’яча за метрів 30-ть до воріт, що стрибок воротаря МФК «Миколаїв» виявився марним – 2:1.

Вийшовши вперед, тернополяни не сіли в оборону, а далі продовжували методично обстрілювати ворота гостей. В одному епізоді Віталій Богданов прямо з кутового ледь не забив, поціливши у стійку. Далі вже Червонецький показав свій дриблінг, обігравши двох суперників і вже міг пробивати, але побачив, що у кращій позиції знаходиться партнер по команді Артур Дорі і переадресував м’яча на форварда, який, на жаль, до смугастого не дістався.

У підсумку, ФК «Тернопіль» заслужено переміг непростого суперника, чим потішив не чисельну публіку, яка прийшла того прохолодного та дощового вечора підтримати свою команду.


22 жовтня. Тернопіль. Міський стадіон. + 3 град. 600 гл.

ФК «Тернопіль» – МФК «Миколаїв» – 2:1 (0:1)

Голи: Черворнецький, 62, Бабич, 69 - Саркісян, 14 (пен.).

 ФК «Тернопіль»: Воробей, Курило-к, Бабич, Клекот, Вонс, Червонецький, Полянчук, Солонинко, Дорі (Гром’як, 92), Шаповалов, Богданов.

МФК «Миколаїв»: Чумак, Дударенко, Бессалов (Момот ,46), Берко, Саркісян, Лакуста, Ковальов, Павлов, Буличев-к, Сартіна (Кошелюк, 55), Рогозинський.

Попередження: А. Бессалов (35), В. Момот (68), А. Ковальов (90+3), О. Воробей (90+3). ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1243 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: