Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Бако та Булеза довершують розгром "Минай" U19
20:06
Бако та Булеза довершують розгром "Минай" U19
У 12-му турі чемпіонату України U19 «Шахтар» розгромно обіграв «Минай».

Бако та Булеза довершують розгром У стартовому складі обох команд на поле вийшло п'ятеро закарпатців - троє у гостей (Кашка, Мукомела та Бакша) та двоє у господарів (17-річний Бако та 16-річний Булеза). 

На старті «Шахтар» тотально володів м’ячем, але завдяки оборонній тактиці гри «Минаю» вдавалося стримувати тиск господарів. Лише до середини тайму «гірники» створили перший момент, коли Лосенко виконав простріл до штрафного суперника, а Удод був на завершенні, проте Даниїлові забракло кількох сантиметрів, аби дістатися до м’яча. За кілька хвилин уже Погорілий пробивав з вигідної позиції після паса Булези – вище воріт. На 35-й хвилині захисник «Миная» порушив правила на Погорілому у штрафному, за що суддя справедливо вказав на позначку, а Лосенко забив свій шостий м’яч із пенальті в сезоні – 1:0.

Не минуло й хвилини, як «гірники» подвоїли рахунок: Погорілий замкнув прострільний пас Булези з флангу – 2:0. А наприкінці тайму зі штрафного неточно пробив Бако.

У дебюті другої половини Бако вдарив після передачі Булези – упорався воротар. Трохи згодом Лосенко сильно пробивав здалеку, однак м’яч просвистів над поперечиною. На 58-й хвилині капітан «гірників» Гулько відзначився, вдало зігравши на добиванні після удару Удода.

Відразу ж «Шахтар» провів і четвертий гол: Булеза виконав навіс, а Бако скористався помилкою кіпера й спрямував м’яч у порожні ворота – 4:0.

Оскар Ратулутра освіжив гру, використавши максимально дозволену регламентом кількість замін. Проте на 80-й хвилині невтомний Булеза нарешті не лише асистував, а й записав гол у свій актив, протягнувши м’яч флангом і вдаривши без шансів для Кашки – 5:0.


«Шахтар» U19 (Донецьк) – «Минай» U19 (Минай) – 5:0 (2:0)

Голи: Лосенко (35, пен.), Погорілий (36), Гулько (58), Бако (61), Булеза (80)

«Шахтар» U19: Пузанков, Гаврилюк, Удод (Недес, 63), Авдєєв, Булеза, Лосенко (Хімічев, 70), Бако (Борисенко, 68), Гулько (к) (Козішкурт, 63), Микитишин (Бендера, 70), Шолар, Погорілий

«Минай» U19: Кашка, Скиба, Дяк (Юришка, 90), Махінка, Мукомела, Бакша (Кашперук, 58), Карпяк (Древаль, 79), Софінський (Ганич, 79), Бистрицький (Чорний, 58), Скибінський, Дурдас.
Прес-служба ФК "Шахтар"


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
Се треба так, в Шахти 2 гравця із Закарпаття в складі, а в Закарпарського "Минаю" аж 3 гравця із Закарпаття, бля, нема слів, от Вам і підтримка місцевих вихованців... Ці чмошники контрабандисти ідуть по стопам Говерли набрали зброд даже в команду Ю-19. Позоріще...

الاسم *:
Email *:
كود *: