Головна » Усі публікації » у світі » Бако забиває, Булеза асистує в юнацькій Лізі УЕФА (ВІДЕО)
16:44
Бако забиває, Булеза асистує в юнацькій Лізі УЕФА (ВІДЕО)
У матчі 6-го туру Юнацької ліги УЄФА «Шахтар» U19 переміг однолітків з Тирасполя з великим рахунком.

Бако забиває, Булеза асистує в юнацькій Лізі УЕФА (ВІДЕО) До заключного матчу групового раунду з "Шерифом" "Шахтар" підходив без шансів на вихід у плей-офф. Результат цієї зустрічі вже не впливав на турнірне становище, підопічні Оскара Ратулутри гарантовано фінішували третіми у квартеті D.

Проте, навіть не маючи турнірних завдань, господарі вийшли на поєдинок надмотивованими. Рахунок було відкрито дуже швидко завдяки закарпатській зв'язці. Вже на 6-й хвилині Андрій Булеза прострільною передачею з флангу знайшов Бако, а Крістіан з кількох метрів розстріляв ворота суперника – 1:0.

На 80-й хвилині Крістіан Бако виступив уже в ролі асистента, а Олександр Ющенко, який вийшов на заміну, завдав точного удару – 4:0.

6:0 – переконлива перемога команди Оскара Ратулутри. Заключний матч у 2021 році «Шахтар» U19 проведе на виїзді 10 грудня з «Олександрією».


"Шахтар" U19 (Донецьк) - "Шериф" U19 (Тираспіль) - 6:0 (3:0)

Голи: Бако (6), Погорілий (39, пен.), Глущенко (43), Ющенко (80), Гончарук (85, пен.), Гулько (87)

«Шахтар» U19: Пузанков, Капінус (Гаврилюк, 46), Козик, Савченко, Булеза, Гулько (к), Бако, Глущенко (Ющенко, 58), Сігєєв (Плющ, 58), Векленко (Роспутько, 46), Погорілий (Гончарук, 58)
Прес-служба ФК "Шахтар"

 

Категорія: у світі | Переглядів: 451 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: