Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Балканські пристрасті на "Минай-арені"
21:26
Балканські пристрасті на "Минай-арені"
Попри безліч моментів минайці забили лише двічі і змусили понервувати в кінці зустрічі.

Балканські пристрасті на 3-матчева переможна серія, схоже, надихнула Минай – принаймні, вже в дебюті зустрічі господарі провели, щонайменше, три осмислених атаки, і якщо спроби Глаголи та Пиняшка не вдалися, то ще одна комбінація призвела до голу. Карноза своєчасно підключив Пиняшка, той вішав з лівого краю, але м’яч відскочив від суперників у центр. І якраз добре: Нурієв просунувся повз 11-метрову позначку, позбавився на замаху від захисника й метрів із восьми з правої прокотив у дальній нижній кут – 1:0! Два голи та один асист у Анатоля в останніх трьох домашніх матчах.

Минай вів гру й надалі. Буквально через пару хвилин Нурієв здалеку засадив м’ячем у стійку. Затим екс-захисник Балкан Стасюк ледве не повторив диво-гол у ворота Інгульця, але цього разу навіс зрізався в зовнішній бік сітки. Хороший штрафний заробив, але сам стратив ударом у стінку Гегедош. Пробивали також Пиняшко зі Стасюком, а ще двічі господарі претендували на пенальті. І якщо в першому випадку це завершилося жовтою за симуляцію, то в другому – червоною за поштовх перед воротарем. Це Гегедош вривався у карний майданчик, а Платунов підштовхнув його, коли той виходив на воротаря. Все той же Нурієв з пенальті розвів м’яч і воротаря – 2:0. 5 голів у чемпіонаті тепер у Анатоля – і ситуативне перше місце в списку найвлучніших бомбардирів станом на цей момент.

До речі, до перерви у Балкан був іще один шанс пропустити – за те, що Ільницький прийняв на руку дальній удар. Майстер цієї справи, Карноза, мітив точно в ціль, але Паламарчук перевів м’яч на кутовий. Контролювали гру господарі й після перерви. Гегедош, Пиняшко, Нурієв на раз збурювали гру. Останній особливо старався – в одній із атак він із товаришами завдав декількох ударів, останній з них прийняв на себе Саламаха. На руку – жовта картка й пенальті. От тільки «джокер» Маїк переграти воротаря не зміг – Паламарчук парирував, а захисники винесли подалі від добивання.

Неодноразово марнуючи нагоди забити, Минай позбавив себе спокою на останні хвилини. Після пасу на хід від Пархоменка-молодшого Чернишов вирвався на воротаря та елегантно перекинув його по дузі – 2:1. Сенсації не сталося – не в останню чергу, тому, що закарпатці не запанікували, а грали й контролювали м’яч. У кінцівці один тільки «джокер» Араужу міг двічі забивати із вбивчих позицій, в одній атаці «розстріляв» стійку та воротаря, але м’яч не йшов у ціль, а Пиняшко здійснив ефектний прорив і вирізав на голову Маїку, який все ж забив, однак з офсайду, тож гол не зарахували.

Ще три очки кладе Минай у скарбничку. Кобіна критикували – і дивіться, як вирівняв за останні тури свою команду тренер-дебютант. А Балкани… Криза. Засуха. Негода, яка дала себе знати на врожаї, сільському господарстві та, як наслідок, сільському спорті.


ФК Минай – Балкани (Зоря) 2:1

Голи: Нурієв, 14, 33 (пен.) – Чернишов, 85

Минай: Попович, Беца, Дмитренко, Антоніо, Стасюк (Кополовець, 73), Гавриленко (Русин, 75), Карноза (Кіча, 62), Глагола (Араужу, 62), Нурієв, Пиняшко, Гегедош (Маїк, 68).
Запасні: Кулинич, Лобода, Страшкевич, Допілка, Вагін, Микуляк.
Головний тренер: Василь Кобін.

Балкани: Паламарчук, Опря (Тропанець, 88), Саламаха, Ільницький, Платунов, Гаврилюк, К.Пархоменко, М.Златов (Болокан, 66), Чернишов, Антюх (Юречко, 37), Захаревич.
Запасні: Зеленський, Георгієв, Паламар, Пєнов, Серденюк, Гранчар.
Головний тренер: Андрій Пархоменко

Вилучення: Платунов, 31

Незабитий пенальті: Маїк, 71 (воротар)
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 788 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: