Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Баранинці» перемагають гостей з Нижнього Коропця
21:48
«Баранинці» перемагають гостей з Нижнього Коропця
Сьогодні, 14 травня, під акомпанемент дощу, між собою зустрічались Баранинці та Нижній Коропець.

«Баранинці» перемагають гостей з Нижнього Коропця Як і в грі юнацьких складів поєдинок проходив під супровід дощу, що не могло не позначитись на якості гри.

Початок матчу виявився кращим у гостей. Одразу ж на 5-й хвилині вони вразили ворота Ізая. Після помилки захисника нападник гостей виходить на ударну позицію, голкіпер відбиває перший удар, але першим на добиванні Магоч, 0:1.

Здавалося б такий розвиток подій пригніть молодих футболістів з Баранинців, але швидкий гол ніяк не позначився на діях підопічних Іваниці.

Мельничок проривався в штрафну суперника, але відпустив від себе м’яч і гострий момент втрачено. За 3 хвилини гості знову втратили загубили нагоду для взяття воріт. На підступах до штрафної вони розіграли хорошу комбінацію, але не вистачило останнього пасу, щоб вивести нападника на ударну позицію.

На це футболісти в біло-червоній формі відповіли своїм моментом. Юрій Опаленик прострілював в район одинадцятиметрової позначки, але удар Фаринича пройшов повз ворота. На 17-й хвилині, після подачі з кута поля, Костик у боротьбі з захисником не зміг забити.

На 24-й хвилині Ухатюк, знову, ефектно обійшов свого опонента і виконував подачу, але м’яч чарівним чином залетів голкіперу за комірець, 1:1.

Після такого голу господарі відчули впевненість в своїх силах і провели дві хороші атаки. Лукіяник пробивав зі штрафного, але воротар переводить на кутовий. Після подачі захисники вибили м’яч в район шістнадцяти метрів, де вже чекав Ухатюк, але удар останнього пройшов над поперечкою. Гості раз по раз, за рахунок швидкого пасу, виходили в контратаки, але Ізай підстраховуав своїх партнерів.

Так на 30-й хвилині Крека пробивав з 20-ти метрів, голкіпер на висоті. Відразу за 5 хвилин вже Лукіяник вистрілив з 18-ти метрів, голкіпер зіграв невпевнено, але ліквідував свою помилку зафіксувавши м’яч. На 36-й хвилині, після подачі з правого краю, Фаринич опинився один в карному суперника і пробивав головою, але не точно. З відповіддю гості не забарились, вони знову створили хорошу комбінацію на підступах до володінь Ізая, але на завершальному етапі нападник засильно відпускає від себе круглого. Поступово гра вирівнялась і перемістилась в центр поля. Під кінець першого тайму Лукіяник пробивав зі штрафного, але вище воріт.

Тайм другий почався з атаки господарів, Ухатюк пробивав у ближній кут, Янкович парирує. Відповідь від гостей з Нижнього Коропця не змусила на себе довго чекати, Смагін пройшов правим  краєм і завдавав у дару в дальній кут, але повз ворота.

На 52-й хвилині Олберт отримує хороший пас в штрафній суперника, але замість того, щоб пробити відпасував партнеру, з яким щільно зіграли захисника і гострий момент втрачено. На 58-й хвилині підопічні Когутича розіграли штрафний, але останньому пасу забракло точності і захисники нівелюють загрозу.

Наступна атака виявилась результативною для господарів. Лукіяник виконав подачу в штрафну, де ніким не прикритий Загорчак забиває ударом головою в дальній кут. 1:2.

Розвівши м’яч з центру поля, гості відразу ж створили гострий момент біля воріт суперника, нападник коропчан пробивав з 16-ти метрів, але удар виявився не точним.

На екваторі другого тайму команди заспокоїлись і вже рідкого загострювали гру. На 70-й хвилині Юрій Опаленик проривається правим краєм, де на ньому фолить захисник гостей, штрафний для господарів. Вирок впевнено реалізовує Ухатюк, пробиваючи у ближній кут, воротар безсилий. 1:3.

Останні хвилини гри гості проводили в атаках, в надії відіграти  хоча б один м’яч, але захист господарів грав надійно. Отже, Баранинці здобувають три пункти відігравши перевагу в один гол.
 

Арбітри: Лофинець В., Ліб К., Гога О.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
с. Баранинці, глядачів 100
 
ФК «Баранинці» – ФК «Н. Коропець» 3:1
 
Голи: Магоч, 5 Ухатюк 24, 70, Загорчак 61.

Баранинці: Ізай Андрій, Дьордяй Давид, Фаринич Ярослав (Мєдвєдєв Віталій, 62), Опаленик Дмитро, Жидик Юрій, Джуджук Ігор (Ухатюк Артем, 5), Прокопець Сергій (Дзямко Богдан, 72), Опаленик Юрій, Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Загорчак Євген.
Тренер – Іваниця Михайло

Н. Коропець: Янкович Михайло, Сорока Євген, Смагін Віктор, Росул Ерік, Магоч Владислав, Гей Віктор, Кіштулинець Мілан, Олберт Олег (Васільєв Владислав, 74), Мельничок Руслан (Шіц Василь, 55), Крьока Михайло, Смагін Валентин (Шіц Іван, 68).                                                                                  
Запасні: Пуга Іван, Погик Крістіан, Сабов Василь.                                                                                       
Тренер - Когутич Віктор

Попередження: Опаленик Ю. 59, Дзямко 76 - Росул, 46, Сорока, 81
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1132 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: