Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Баранинці" перемогли "Зінедін" U17 та крокують у півфінал Кубку (ФОТО)
21:02
"Баранинці" перемогли "Зінедін" U17 та крокують у півфінал Кубку (ФОТО)
У одному з чвертьфіналів Кубку Ужгородщини більш досвідчені Баранинці перемогли юнаків Зінедіну.

У поєдинку юніорів гра була вирішена у перші десять хвилин, коли більш молодші гравці провели швидкі два голи. Спочатку Юрій Каганець був збитий у чужій штрафній, пенальті реалізував захисник Кирил Голяна. А за дві хвилини Назар Попович роблячи простріл влучив у захисника суперника, від якого м’яч закотився у ворота – 0:2
 
Зінедін більше та краще контролював м’яч, однак збільшити перевагу не зміг. Натомість Баранинці мали принаймні три виходи практично сам на сам, та ні один з них реалізувати їм не вдалось. Тож зінедінівці йдуть далі.
 
ФК «Баранинці» U18 – УРДЮСШ-ДЮШФ «Зінедін» U15 0:2
 
Голи: Голяна, 4 (пен.), Попович, 6.
 
 
Зустріч дорослої команди Баранинців та юнаків Зінедіну проходила у в’язкій силовій боротьбі. У команди Ороса та Угрина формується новий колектив, так як вони втратили майже половину основи (лише Дідо і Загреба залишились з основи) і змушені награвати нових гравців, які сьогодні вперше вийшли разом на поле.
 
Саме неузгодженість дій у захисті призвела до першого голу – перепасовка між воротарем та захисниками закінчилась перехопленням Палканинця, який вийшов один в один і з другої спроби пробив Мейсароша – 1:0.
 
У першому таймі моментів було обмаль, обидві команди працювали у низькому темпі, гра була рівною і точилася в основному в середині поля. Зінедін декілька разів пробивав після стандартів, однак повз ворота.
 
У другій половині юніори були близькими, щоб вирівняти рахунок на табло. Спочатку Пересоляк з декількох метрів влучив у стійку. А ще в одному епізоді, після подачі з кутового, височенний Гобах переграв у верховій дуелі голкіпера однак господарів врятувала поперечка.
 
На 78-ій хвилині Костів зняв питання про сьогоднішнього переможця цієї зустрічі, завдавши сильного пострілу з 20 метрів – 2:0.
 
 
ФК «Баранинці» – УРДЮСШ-ДЮШФ «Зінедін» U17 2:0
 
Голи: Палканинець, 12, Костів, 78.
 
Баранинці: Володимир Чурей, Юрій Чобаль, Ігор Кременчук, Василь Роман, Андрій Соханич, Роман Горчак, Віталій Палканинець, Іван Граб, Дмитро Костів, Олександр Кіштулинець, Юрій Калинич.
На заміну виходили: Владислав Синчук, Владислав Ставинський, Олександр Качайло, Микола Куцик, Едуард Худайберганов, Мілан Попович.
 
Зінедін: Андрій Мейсарош, Юрій Дідо, Дмитро Ріпич, Василь Лукеча, Олександр Русин, Станіслав Терпак, Петро Вальо, Августин Пересоляк, Владислав Загреба, Юрій Вурста, Василь Симочко.
На заміну виходили: Іван Марюхнич, Іван Луцьо, Юрій Бошота, Мартін Гобах.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 718 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: