Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Баранинці" розбираються з березнянами
21:17
"Баранинці" розбираються з березнянами
Сьогодні, 22 травня, був зіграний черговий тур Першості Закарпаття з футболу, де зустрічались Баранинці та Великий Березний.

Відразу з перших хвилин господарі увімкнули високий пресинг і це дало свій результат. Дмитро Опаленик заробляє право на пробиття штрафного. Ухатюк пробиває, але повз ворота.

На 5-й хвилині підопічні Шевченка заробили штрафний в небезпечній близькості від воріт. Гості, розігравши стандарт, вивели Словенського на побачення з Ізаєм, та кіпер зіграв надійно. На 7-й хвилині Дзямко проривався в штрафну суперника, але засильно прокинув м’яч і момент втрачено. Через чотири хвилини вже Словенський вривався в карний майданчик господарів, але Дьордяй нівелював загрозу.

На 12-й хвилині, після подачі кутового біля воріт Березного, захисники вибили м'яч в район 16-ти метрів, де його підстеріг Костик і сильно пробив з 16-ти метрів, голкіпер відбив круглого та на добиванні зіграв Юрій Опаленик, 1:0.

Господарі нарощували темп і створили ще один небезпечний момент, Дзямко головою перекидував воротаря, але заслабко і страж воріт зміг забрати круглого. На 21-й хвилині підопічні Іваниці подвоїли перевагу. Подача з кута поля знайшла на дальній стійці ніким не прикритого Балажинця і Рудольф потужним ударом головою забиває, рахунок стає 2:0.

На 27-й хвилині баранинські футболісти створили ще один гострий момент біля воріт гостей. Після подачі від Ухатюка, партнер пробиває, але голкіпер відбиває перед собою, після чого Опаленик опиняється на ударній позиції та удару Юрія забракло точності.

В найближчі хвилини футболісти з Березного старались створити бодай хоч який конструктив біля воріт суперника, але захисники діяли надійно. Так на 35-й хвилині Попович викручував в дальній кут з 16 метрів, але вище. Надалі гра проходила під контролем господарів, але без загострень.

На 40-й хвилині стався прикрий епізод для гостей, голкіпер після того як взяв м’яча до рук за межами штрафного майданчику отримав другу жовту і покинув поле. Баранинці розіграли штрафний, але удару Юрія Опаленика не вистачило точності.

На 45-й хвилині гості нарешті наблизились до воріт господарів, але удар нападника Березного не без труднощів парирував Ізай.

Другий тайм почався аналогічно до першого. Лукіяник пробивав з 20-ти метрів зі штрафного, але круглий влучив у стійку і вийшов за межі поля.

На 50-й хвилині, після подачі з кута поля, Дмитро Опаленик пробивав, але голкіпер підстрахував своїх захисників. Вже за чотири хвилини Словенський  змістився з правого краю і пробив, Ізай на місці. Після подачі в штрафну гравець Березного в падінні завдавав удару, але неточно.

Йшла 61-ша хвилина гри, коли Лукіяник зі штрафного з 18-ти метрів, без шансів для голкіпера, пробив у дальній кут. 3:0.

Тотальна перевага господарів психологічно надломила гостей і ті вже з меншим завзяттям йшли вперед.

На 67-й хвилині Лукіяник знову пробивав зі штрафного, але голкіпер рятує свою команду. Відразу в наступній атаці Фаринич після пасу від Костика увірвався в штрафну, але засильно відпустив м'яч і голкіпер забирає круглого. На 75-й хвилині, Костик віддав хорошу передачу з лівого краю на Фаринича, але удар Ярослава з 16-ти метрів пройшов над поперечкою.

Футболісти Березного відповіли гострим моментом, Кофель пробив з 17 метрів, але Марко без труднощів забирає м'яч.

На 82-й хвилині, голкіпер Березного знову помилився на виході, після чого Андрусь відпасував на Мєдвєдєва, але удар Віталія в останній момент заблокував захисник. Відразу в наступній атаці підопічні Шевченка заробили право на штрафний. Сабов пробивав, але Марко впевнено фіксує м'яч.

На 87-й хвилині Березному вдалось забити. Після подачі зі штрафного гравець гостей пробив, але м'яч струснувши поперечку повернувся у гру, де на добиванні Пеняк забиває, але лайнсмен фіксує положення поза грою. На цьому головний арбітр зустрічі дає фінальний свисток.

Отже, впевнена гра протягом всього поєдинку приносить господарям перемогу.
 
 
Арбітри: Печунка В., Мучичка І., Граб І.
Делегат – Плеханов А.М.
 
с. Баранинці, глядачів 200
 
ФК «Баранинці» – ФК «Березний» 3:0
 
Голи: Опаленик Юрій, 12, Балажинець, 21, Лукіяник, 61.

Баранинці: Ізай Андрій (Марко Констянтин, 77), Дьордяй Давид, Опаленик Дмитро (Фаринич Ярослав, 61), Дзямко Богдан (Андрусь Владислав 49), Ухатюк Артем, Прокопець Сергій, Опаленик Юрій (Джуджук Ігор, 73), Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Загорчак Євген (Мєдвєдєв Віталій, 49).
Тренер - Іваниця Михайло

Березний: Шоляк Любомир, Біганич Руслан (Мастяк Антон, 41), Савка Юрій, Словенський Микола, Веселовський Василь, Сабов Олександр, Пеняк Анатолій, Попович Мар’ян (Кофель Іван 70), Пекар Павло, Канюк Роман, Шевченко Віктор. 
Тренер – Шевченко Микола

Попередження: Шоляк 26, Сабов 79 – Андрусь 52.   
                                        
Вилучення: Шоляк 40
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1116 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: