Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Баранинці" виривають перемогу над "Трансвудом" (ФОТО)
20:28
"Баранинці" виривають перемогу над "Трансвудом" (ФОТО)
У другому турі чемпіонату Ужгорода команда Рудольфа Балажинця здобуває дебютні три бали.

Розпочали поєдинок команди не в рівних складах, через запізнення одного з гравців основи гостей Євгена Лукіяника. Та навіть у меншості баранинські футболісти зуміли забити першими. На 7-й хвилині Костик віддав врозріз на хід Медведєву, який на швидкості втік від захисника, вийшов сам на сам і забив перший гол у грі – 0:1.
 
З десятої хвилини на полі були вже рівні склади, саме тоді господарі нанесли перший удар, Микула пробив з 14 метрів, але вище. Червоно-білі більшість своїх атак будували через лівий фланг, але потурбувати Лютнянського вдавалось рідко. На 29-й хвилині Матвій Бобаль подав кутовий, Обдирко пробив головою і м’яч від поперечки опустився на лінію, захисники швидко винесли шкіряного з штрафної. Трохи згодом Матвій Бобаль здійснив прохід у карну зону лівим краєм і викотив під удар Микулі та Михайло пробив повз дальній кут. На завершення першого тайму Сергій Назаренко пробив з 15 метрів, але не точно.
 
Старт другої половини гри знову був за гостями. На 54-й хвилині Гальчак чудовою передачею зі своєї половини поля вивів Лукіяника на ворота, якого ніхто із захисників не зміг наздогнати і Євген реалізував вихід один в один – 0:2.
 
Баранинці пробували комбінувати на полі і глибоко не сідати в захист. Підопічні Ковача довго не могли створити бодай якусь небезпеку, помітно що гравці не зовсім зіграні, на відміну від суперника, який виступає цією командою і в обласних змаганнях. У господарів на перший план виходили індивідуальні якості окремих виконавців. Бокотей пробивав із-за меж штрафної та м’яч рикошетом від захисника йде повз ворота. Гальчак також наважився на дальній постріл, але вище.
 
На 67-й хвилині центральний захисник Трансвуда підключився до атаки, виноградівець Міговк віддав на хустянина Алексика і той пробив з 15 метрів, Марко робить сейв і переводить на кутовий. Після подачі Матвія Бобаля Кінгслі з близької відстані забиває головою – 1:2.
 
Команди продовжували грати у доволі відкритий футбол. Мармор запустив до воріт Костика, який завершив забіг ударом з 15 метрів, але не точно. За мить Мармор створив небезпеку вже біля своїх воріт, коли скинув головою воротарю та Матвій Бобаль перехопив, але з семи метрів не влучив у рамку.
 
Далі Лукіяник в черговий раз продемонстрував свої швидкісні дані, втік від Гаврилешка, вийшов сам на сам з правого краю штрафної та воротар відбив. На 78-й хвилині трансвудівці зрівнюють рахунок. Захисники не змогли винести круглого із карної зони, Бобаль відкинув під удар Добровольському, який з 12 метрів прицільно пробив – 2:2.
 
Та гості не опустили руки і кинулись повертати собі перевагу. Капітан червоно-білих Лукіяник знову продерся справа до воріт і виконав простріл, захисник Трансвуда Алексик з двох метрів зрізав собі у ворота – 2:3.
 
Господарі пішли у наступ, загружаючи м’яч на своїх форвардів. Після подачі зі штрафного Міговк бив справа з 13 метрів, але мимо. Вже у додатковий час Лукіяник вийшов на ударну позицію та з 16 метрів пробив вище. Фінальний штурм трансвудівців тривав довго, але нічим не увінчався. Молодий захист Баранинців на чолі з Михайлом Шовшом відстояв переможний рахунок.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Ілля Вовчанський, Томаш Бабич
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
м. Ужгород, школа №7, глядачів 50
 
ФК «Трансвуд» - ФК «Баранинці» 2:3
 
Голи: Кінгслі, 67, Добровольський,78, Алексик (автогол), 82 – Медведєв, 7, Лукіяник, 54.
 
Трансвуд: Мирослав Лютнянський, Михайло Алексик, Вячеслав Куцик, Крістіан Сегедій, Євген Обдирко (Дмитро Зубанич, 46), Євген Добровольський, Анатолій Гаврилешко, Сергій Назаренко (Ммакама Кінгслі, 67), Віктор Совяк (Михайло Міговк, 57), Михайло Микула (Андрій Бокотей, 46), Матвій Бобаль.
Тренер – Іван Ковач.
 
Баранинці: Костянтин Марко, Євген Колобов (Давід Дьордяй, 74), Михайло Шовш, Станіслав Уста (Едвін Мармор, 62), Микита Гальчак, Іван Жентичко, Дмитро Антошин (Михайло Янцо, 74), Віталій Медведєв, Ярослав Костик, Олександр Гряділь (Валерій Шалаха, 75), Євген Лукіяник.
Запасні: Марян Гончарук, Іван Шкірта.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Попередження: Міговк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1430 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: