Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Баранинці" впевнено розібрались з "Ракошином"
22:39
"Баранинці" впевнено розібрались з "Ракошином"
Сьогодні, 4 червня, відбувся черговий тур першості Закарпаття з футболу, де зустрічались ФК «Баранинці» та ФК «Ракошино».

Гра розпочалась на зустрічних курсах. Ініціатива переходила від одної до іншої команди, але трохи гостріше атакували гості.             
                            
Так на 11-й хвилині футболісти Ракошина заробили штрафний удар з 18 метрів, але удар Мотринця пройшов повз ворота. За чотири хвилини гості знову загрожували воротам господарів. Після подачі зі штрафного Курта пробивав головою, але зависоко.

Відповідь господарів стала результативною. Дзямко змістившись в центр пробиває в ближній кут з 20 метрів і господарі повели у рахунку.

Після голу підопічні Іваниці відчули впевненість в своїх силах і створили ще один небезпечний момент. Ухатюк пробивав зі штрафного, але повз ворота. Підопічні Когутича старались нав’язати господарям свою гру і в найближчі п’ять хвилин створили два гострі моменти біля воріт суперника. Курта подавав зі штрафного, але Ізай зіграв надійно.

На 25-й хвилині Загорчак, змістившись в центр з правого краю, пробивав з 22-х метрів, але м'яч струснувши поперечку виходить за межі поля. За п’ять хвилин Загорчак знову пробивав з дальньої відстані, голкіпер відбиває круглого перед собою, але Дзямко не зміг скористатись таким подарунком.

На 32-й хвилині Курта завдавав удару зі штрафного з 20 метрів, але Ізай впевнено забрав м'яч. На 35-й хвилині Дмитро Опаленик міг виводити свою команду вперед, але на удар нападника з 5 метрів зреагував голкіпер. Надалі команда гостей створювали небезпечні моменти виключно зі стандартних положень. Так на 38-й хвилині Меденцій пробивав з 18-ти метрів, але неточно. Поодинокі позиційні атаки Ракошина впевнено руйнував захист господарів.

На 41-й хвилині, господарі могли закріплювати свою перевагу. Після подачі з кутового Балажинець, на дальній стійці, головою відкинув під удар Дмитру Опаленику, але той не зміг завдати акцентованого удару. Відразу в наступній атаці, Костик потужно пробивав з 25 метрів, але Гудивок, не без труднощів, парирував цей удар.

В першому таймі команди продемонстрували гру на високих швидкостях, що не могло не тішити вболівальників.

Тайм другий розпочався з гострого моменту господарів. Юрій Опаленик увірвався в карний суперника, пробив з 11-ти метрів, голкіпер відбиває перед собою, але Дмитро Опаленик з кількох метрів не зміг влучити у ворота, удар пройшов вище.

На 56-й хвилині, після подачі з лівого краю, Ремета пробивав з 11-ти метрів, але повз ворота. На 60-й хвилині Медведєв сольним проходом зі своєї половини поля, змусив занервувати вболівальників Ракошина, Віталій пройшов до карного гостей, але його удар не зміг вразити ціль.

Господарі все частіше і частіше створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Так на 64-й хвилині Загорчак закріплює перевагу своєї команди. Євгену вдався чудовий постріл з 20-ти метрів, який влучив у ближній від голкіпера кут – 2:0.

На 69-й хвилині підопічні Когутича подавали з кута поля. Мотринець пробивав головою, але влучив у стійку і захисники відвели загрозу від своїх воріт. Відразу в наступній атаці активний Загорчак забиває. Юрій Опаленик подав з правого краю, де на дальній стійці, ніким не прикритий, Євген розстрілює порожні ворота – 3:0.

На 76-й хвилині футболісти в помаранчевій формі подавали кутовий, та Мотринець на дальній стійці з кількох метрів не зміг влучити у ворота.

На 81-й хвилині підопічним Когутича вдалось скоротити відрив. Курта потужно пробив з-за меж штрафної в ближній кут, Ізай безсилий – 3:1.

Під кінець зустрічі команда господарів порадувала своїх вболівальників двома гострими моментами. Так на 85-й хвилині, після розіграшу ауту, захисник в надії відвести загрозу від своїх воріт, вибив круглого на вільного Янца, Михайло небезпечно пробивав з 16 метрів, але вище. В наступному епізоді Баранинці заробили право на штрафний з 18 метрів, але удар Лукіяника пройшов вище. В наступній атаці Загорчак, змістившись з правого краю, пробивав з 19-ти метрів, але Гудивок на місці.

На цьому головний арбітр зустрічі сигналізував про закінчення гри. Гості так і не змогли показати весь свій атакувальний арсенал, тож залишається побажати їм удачі в наступних турах.
 

Арбітри: Валерій Шкура
Асистенти: Роман Сенишин, Яна Сащина
Делегат – Віктор Шварц
 
с. Баранинці, глядачів 250
 
ФК «Баранинці» – ФК «Ракошино» 3:1
 
Голи: Дзямко, 17, Загорчак, 64, 70 – Курта, 81.
 
Баранинці: Ізай Андрій, Дьордяй Давид, Опаленик Дмитро, Дзямко Богдан (Фаринич Ярослав, 65), Ухатюк Артем (Джуджук Ігор, 71), Рудольф Балажинець, Опаленик Юрій (Янцо Михайло, 71), Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Андрусь Владислав (Медведєв Віталій, 55), Загорчак Євген.
Запасні: Марко Констянтин.  
Тренер – Іваниця Михайло

Ракошино: Гудивок Василь, Меденцій Андрій, Ремета Василь (Чорней Микола, 86), Мотринець Сергій, Логойда Юрій, Клочанка Сергій (Юдик Євген, 46), Бізяєв Євген, Левкулич Юрій, Козарь Євген (Напуда Василь, 59), Курта Вадим, Яцина Дмитро.
Запасні: Варахоба Ігор.
Тренер – Когутич Олександр

Попередження: Ухатюк, 32 – Напуда,89.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1061 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: