Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Beer Pub Cup»: тріумф «Lab Pub» (ФОТО)
15:02
«Beer Pub Cup»: тріумф «Lab Pub» (ФОТО)
Відбувсі перший в історії Закарпаття турнір з міні-футболу серед закладів пивної індустрії.

«Beer Pub Cup»: тріумф «Lab Pub» (ФОТО) 27 лютого на штучних полях спорткомплексу «Зінедін» відбувся прем’єрний турнір з міні-футболу серед пивних закладів. Команди активно готувались до змагань - хтось шукав підсилення, а хтось робив форму з логотипом свого закладу.

В першій групі кращими були «Chester» та «Big Ben», а вишківчани «Kibler» пройшли як краща третя команда. У другій групі не було рівних «Labda» та «Lab Pub».

В третій групі розгорнулась найцікавіша боротьба. «Belfast» прогнозовано всіх переміг і зайняв перше місце. «Паб Хотей» розташувався за ним на другій сходинці. «Ungweiser» на чолі з Олександром Сухановим пробились до плей-офф з третього місця.

У першому півфіналі «Belfast» та «Chester» зіграли внічию  2:2 і лише в серії післяматчевих пенальті північні ірландці пробились у фінал. У іншому матчі знову зустрілись «Lab Pub» і «Labda», та на відміну від матчу групового раунду «Lab Pub» переміг.  

У матчі за третє місце «Labda» мінімально переграла «Chester» 1:0.   

Фінальна гра видалась дуже видовищною. «Lab Pub» вийшов вперед і вів гру до своєї перемоги, однак на останній хвилині «Belfast» зрівняв рахунок. В серії пенальті «Lab Pub» виявися влучнішим.

По завершенні турніру призери отримали нагороди. Чемпіон, з рук організатора змагань Олександра Романа, дістав кубок, пам’ятну доску, медалі і бочку пива «Кіблер». Срібний та бронзовий призери також отримали медалі і дипломи.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1139 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: