Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Белфаст/Проспект переможець "Zinadine Cup 2016" (ФОТО)
01:08
Белфаст/Проспект переможець "Zinadine Cup 2016" (ФОТО)
Справжнє футбольне шоу подарував глядачам цьогорічний кубок Зінедіна.

Белфаст/Проспект переможець У другий день змагань на полі вирували ще більші емоції, адже тут вже вирішувалась доля золотих нагород. В матчах цих змагань не було скучних нулів чи перемоги із одним чи двома забитими м’ячами. Сценарій більшості матчів змінювався по декілька разів за один тайм, і це ще більше приковувало погляди вболівальників до гри на полі. Команди, які боролися в другій груповій стадії були укомплектовані кращими гравцями обласного чемпіонату. Великі ворота змушували голкіперів працювати на повну і демонструвати дивовижні сейви.

Що ж до ігор, то в першій групі прогнозовано Коритняни виступили в ролі статистів. В головній битві Баранинці поступились Белфаст/Проспекту. Вопак в свою чергу завдяки перемозі над Белфаст/Проспектом зміг зрівнятися по очкам з лідерами, однак за кількістю забитих голів, був лише третім.

 Інша група, так звана «група смерті», розпочалася з бойових мирових. Виноградівці вели в два м’ячі, однак незабаром пропустили три у відповідь, але звели матч внічию. Сторожниця із Сузірям теж поділили очки. Далі JJ здавалось легко переможе Сторожницю, так як швидко повели в рахунку 3:0. Та червоно-білі не думали здаватись, у підсумку святкували перемогу 5:6. Минай не зміг зламати спротив свалявців, де феєрив Роберт Гегедош, і тому знову нічия. Сузіря лише першу половину тайму на рівних грало зі виноградівцями, та згодом вони один за одним почали забивати у ворота Мирослава Лютнянського. Зіркова команда JJ (Лютнянський, Реплюк, Чонка, Мешко, Добровольський, Чейпеш, Ломага, Чізмар) несподівано покинула турнір. В останньому матчі вирішувалась друга путівка у півфінал, і тут Минай впевнено переграв Сторожницю.
 
У першому півфіналі Белфаст/Проспект з самого старту вийшов вперед і не дав засумніватися у своїй перемозі, забивши сім голів у ворота Семена Головнича.
 
Інший півфінал пройшов у дуже напруженій атмосфері, хоча здавалось, що цей матчі буде більш товариським. Біло-зелені зуміли два рази розписатися у воротах Андрія Ізая. У другому таймі господарі скоротили рахунок до мінімального, а згодом і зрівняли зусиллями Владислава Микуляка. Визначати сильнішого командам довелося у серії пенальті. Баранинці перший свій удар змарнували (Іван Ковач – вище), а гравці Минаю Лобода, Багрій та Дудаш були точними і пройшли до фіналу.

Володаря бронзи визначали пробиттям пенальті. Удар Гегедоша потягнув Ізай, який сам і реалізував свій удар. Переможний удар на рахунку Машталіра, тож Баранинці треті.

Фінал команди провели більш ніж достойно. Минай, через коротку лаву запасних, з часом почав здавати. Натомість Белфаст/Проспект постійно вводив свіжі сили і домагався свого. Перший їх гол стався після розіграного вільного удару, забив Чедрик. У відповідь Пустовіт зрівняв рахунок, а згодом Багрій вивів свою команду вперед. Та ще два гола Михайла Чедрика, і Белфаст/Проспект вже виграє. Далі Жоффчак та Костик збільшують відрив своєї команди до трьох голів. Минай намагався наздогнати, але голи Мирончука і Гібалюка відбулись в останню хвилину.

Белфаст/Проспект стає володарем кубку Зінедін 2016 року. Молода команда Минай забирає срібло.

Також голова оргкомітету змагань Олександр Роман вручив призи в індивідуальних номінаціях. Кращим голкіпером став Юрій Погоріляк (Минай), кращий бомбардир - Віктор Жоффчак (Белфаст/Прспект), кращий гравець - Едгар Русин (Баранинці).

Після тривалої перерви у нашому краї відновились змагання на міні-футбольних майданчиках з великими воротами, і привнесли свій колорит у футбольне життя Закарпаття.      

 
Група 1 

ФК Баранинці   19-9  6
Белфаст/Проспект (Ужгород)  13-11  6 
Вопак (Ужгород) 10-8  6 очків
ФК Коритняни  5-19  0

Вопак - Баранинці 2:3
Коритняни - Белфаст/Проспект 2:4 
Вопак - Коритняни 3:1
Баранинці – Белфаст/Проспект 4:5 
Белфаст/Проспект - Вопак 4:5
Баранинці- Коритняни 12:2


Група 2 

Сузіря (Свалява) 15-7  5
ФК Минай  13-8  5
ФК Сторожниця  10-14  4
JJ (Виноградово) 10-19  1

JJ - Минай 3:3
Сторожниця – Сузіря 2:2 
JJ - Сторожниця 5:6
Сузіря - Минай 3:3
JJ - Сузіря 2:10
Сторожниця – Минай 2:7
 
Півфінали

Белфаст/Проспект – Сузіря 7:2
Баранинці – Минай 2:2 (по пен. 1:2)
 
За 3 місце

Баранинці – Сузіря  по пен. 2:1
 
Фінал

Белфаст/Проспект – Минай 5:4
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2182 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: