Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Бийганці найсильніші у пляжному футболі (ФОТО)
23:40
Бийганці найсильніші у пляжному футболі (ФОТО)
23 липня, відбувся щорічний кубок Закарпатської області з пляжного футболу.

23 липня, відбувся щорічний кубок Закарпатської області з пляжного футболу.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд, які були розділені на 2 групи. "Покопкати лобду" босоніж виявили бажання команди з Мукачева та Берегова, а також збірні Мукачівського, Берегівського, Ужгородського та Воловецького районів.

Переможці у своїх групах повинні були розіграти фінал турніру, другі місця на груповому етапі - зустрічалися у матчі за третє місце. Відтак, найсильнішими командами виявились Мукачево та збірна Берегівського району.

Фінал змагань вийшов видовищним та багатим на голи. Так звані господарі поля - футболісти Великої Бийгані, впевнено переграли своїх суперників із рахунком 7:2.

У матчі за бронзові нагороди зустрілися збірні Ужгородського та Мукачівського районів. В основний час команди не виявили сильнішого - 3:3. А у серії післяматчевих пенальті фортуна усміхнулась останнім - 7:6.

Нагородили учасників і в індивідуальних досягненнях. Так, кращим воротарем став Михайло Янкович (Мукачівський район). Як кращий захисник себе зарекомендував Петро Буда (Мукачево). А нагороду кращому нападнику вручили Пийтеру Дьордю (збірна Берегівського району).

За словами заступника голови асоціації пляжного футболу Федерації футболу Закарпаття Михайла Митровського, змагання на Берегівщині вже кілька років проходять на високому рівні.

"Стосовно глядачів, тозмушений зізнатися, щоспочатку їх було не надто багато. Відпочиваючі не виявляли великої цікавості до матчів із пляжного футболу. Але вже ближче до вирішальних матчів вболівальників ставало все більше і на фіналі змагань їхня активність, впевнений, була до вподоби футболістам".

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру можете переглянути ТУТ.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 983 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: