Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Берегівчани всуху переграли сернівчан
12:53
Берегівчани всуху переграли сернівчан
Вчора, 18 квітня, на Закарпатті ФК «Берегово» здобув перемогу у першому товариському матчі проти ФК «Сернє» - 2:0.

Вчора, 18 квітня, на Закарпатті ФК «Берегово» здобув перемогу у першому товариському матчі проти ФК «Сернє» - 2:0.

Після Зимового кубку району команда все ж таки продовжила своє існування. Також слід заявити, що головним тренером команди залишився Людвіг Тар. Для керманича берегівської команди була задача перевірити усіх новачків клубу, а також допрацювати все з тими, хто залишився з часу зимової першості.

Вже на перших хвилинах у берегівчан почали виникати гострі моменти. Дуже добре на вістрі атаки діяли Гейзо Пал та Алекс Деяк. Допомагали загострювати моменти Юрій Сегляник та Янош Хенкель. Підстраховував півзахист Йосип Улинець. У захисті вже на досвіді грав Іван Сливка. Цікаво було спостерігати за молодим голкіпером Валентином Гецко, який сьогодні дійсно став гравцем матчу.

В середині першого тайму берегівчани зуміли зробити результативну атаку. Юрій Сегляник навісив у карний майданчик, де в метушні ні Гейзо Пал, ні Алекс Деяк не зуміли пробити по воротам. Воротар мукачівців м’яч зловив і одразу ж відпустив перед собою. На добивання першим встиг Янош Хенкель, який і відкрив рахунок в матчі. Після забитого голу футболісти демонстрували не надто жваву гру, проте із кожного моменту намагалися взяти максимум.

Наприкінці першої половини гри футболісти із «Сернє» створили стовідсоткову нагоду, проте берегівчан врятувала поперечина.

На другий тайм команди вийшли впевнено і запряжено на бій. На 50-хвилині Юрій Сегляник мав забивати виходом віч-на-віч. Проте після його удару м’яч лише «облизав» поперечину.

Ще через декілька хвилин міг забивати Алекс Деяк. Футболісти з Мукачівського району також на місці не стояли. В декількох моментах прекрасно діяв Валентин Гецко. В інших м’яч пролітав повз ворота. На 65-й хвилині контратака ФК «Берегова» дала знову результативний перебіг. Янош Райов протягнувши м’яч по правому флангу навісив у штрафну суперника, де ніким не прикритий Алекс Деяк переграв голкіпера «Сернє» — 2:0.

Наприкінці матчу справжні овації від вболівальників зірвав 16-річний голкіпер «Берегова» Валентин Гецко, який намертво взяв пенальті від суперника. В підсумку перемога ФК «Берегова» при рівній грі. Про наступний товариський матч ми також проінформуємо вболівальників.
Джерело

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 694 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: