Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Берегівчани завойовують Кубок ДЮФЛ Закарпаття U10 (ФОТО)
08:37
Берегівчани завойовують Кубок ДЮФЛ Закарпаття U10 (ФОТО)
​20 травня на майданчику зі штучним покриттям Яношівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заключні ігри Кубка ДЮФЛ.

Берегівчани завойовують Кубок ДЮФЛ Закарпаття U10 (ФОТО) Закарпаття серед наймолодших учасників першості області. Тобто, змагалися команди 2006 року народження. Ініціатором проведення даного турніру, який став вже популярним серед дітей - є голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур.

В розіграші Кубка взяло участь вісім команд з різних куточків області. Ігри проходили за коловою системою, тобто кожен з кожним. На протязі місяця команди зустрічалися між собою на різних майданчиках сіл та міст Закарпаття. А 20 травня в останньому турі визначалися переможці та призери турніру.

Отримавши перемогу над командою з Сільця 4:3 третє місце посіла команда ФК «Берегово» тренер Василь Панулін. Також перегравши з мінімальним рахунком 1:0 команду Сільце друге місце у команди Виноградівської ДЮСШ, тренером якої є Іван Білак. Слушно відмітити, що на протязі всього турніру підопічні Івана Білака не зазнали жодної поразки. Дві нічиї та всі інші перемоги.

Перемогу у Кубку ДЮФЛ Закарпаття, другий рік поспіль, перегравши ДЮСШ «Хуст - Нарцис» 3:1 святкували учні Берегівської районної ДЮСШ під керівництвом Ігоря Муски. В активі берегівчан одна нічия та всі інші перемоги.

По завершенню турніру голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур та голова дитячо-юнацького комітету ФФЗ Олександр Чегіль привітали та нагородили переможців та призерів другого Кубка ДЮФЛ Закарпаття.
  ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1052 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: