Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Берегівці перемагають на дитячому турнірі пам'яті братів Коханів
15:15
Берегівці перемагають на дитячому турнірі пам'яті братів Коханів
​У п’ятницю, 10 червня, у Мукачеві відбувся дитячий турнір пам'яті братів Коханів.

Берегівці перемагають на дитячому турнірі пам'яті братів Коханів Це вже тринадцятий за ліком турнір, який присвячений пам'яті братів Олександра та Миколи Коханів. Олександр був президентом футбольної школи «Соколята», Микола – тренером. Саме за їх управління школа досягала найбільших успіхів – виступала у Першій лізі України та постійно брала участь у розіграшах «Шкіряного м’яча».

Змагання проходять за ініціативи тренера «Соколят» Омеляна Мешка та за підтримки віце-президента Федерації футболу України Михайла Ланя, голови Федерації футболу міста Мукачева Олександра Перести та заступника голови Федерації футболу Закарпаття Віктора Наскалова.

Матчі проходили на базі ФШ «Соколята» стадіоні «Черемушки», яке знаходиться у відмінному стані. Участь у турнірі взяло шість команд, укомплектованих гравцями 2005-2006 років народження: «Соколята» Мукачево, «Легенда» Берегово (2 команди), СДЮСШОР (2006 р.н., 2 команди), «Колос» Виноградів.

Ігри проходили на двох полях одночасно. Поєдинок складався з одного тайму 20 хвилин. Команди грали за коловою системою.

За підсумками всіх ігор «Легенда»-А зі стовідсотковим результатом зайняли перше місце, набравши 15 очків. Другими стали СДЮСШОР-А – 8 очків. Треті «Соколята» - 7 очків. За ними «Колос» - 5 очків. Далі «Легенда»-Б і СДЮСШОР-Б. Варто зазначити, що у битві за лідерство між берегівцями та ужгородцями, «Легенда»-А святкувала перемогу 4:0.

У складі переможця найбільше голів забив Флоріан Цібло – 5 м'ячів, Даніел Тимофі 2 голи, по одному Олександр Боднар та Єгор Руденко.

Підопічні Ігоря Муски отримали золоті медалі і красень-кубок. Ужгородці взяли срібло, а господарі – бронзу. Всі нагороди, а також солодощі та охолоджуючі напої для юних спортсменів забезпечили меценати турніру.   
Lobda
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 893 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: