Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ДЮФК "Олімп" перемагає на дитячому турнірі пам'яті братів Коханів
10:58
ДЮФК "Олімп" перемагає на дитячому турнірі пам'яті братів Коханів
У четвер, 8 червня, у Мукачеві відбувся дитячий турнір пам'яті братів Коханів.

ДЮФК Це вже чотирнадцятий за ліком турнір, який присвячений пам'яті братів Олександра та Миколи Коханів. Олександр був президентом футбольної школи "Соколята", Микола – тренером. Саме за їх управління школа досягала найбільших успіхів – виступала у Першій лізі України та постійно брала участь у розіграшах "Шкіряного м’яча".

Матчі проходили на базі ФШ "Соколята" стадіоні «Черемушки», яке знаходиться у відмінному стані. На жаль, для проведення змагань надали не центральне поле, а запасне, у зв'язку з тим, що випав дощ. Там умови не були безпечними для їх проведення, так як в ігрове поле входили ворота 7 на 2 метри, де діти могли травмуватись.

Змагання проходять за ініціативи тренера «Соколят» Омеляна Мешка та за підтримки Федерації футболу Закарпаття.
 
Участь у турнірі взяло шість команд, укомплектованих гравцями 2006 років народження: "Соколята" Мукачево, "Олімп" Ужгород, "Зінедін" Ужгород, "Нарцис" Хуст, угорська академія Торпо та минулорічний чемпіон "Легенда" Берегово.

Поєдинок складався з одного тайму 20 хвилин. Команди були поділені на дві групи по три команди. У групі А зійшлися Соколята, Олімп та Нарцис. 

Соколята - Олімп 1:2
Олімп - Нарцис 7:0
Соколята - Нарцис 3:3

У групі Б боролися Зінедін, Легенда та Торпо.

 
Зінедін - Торпо 4:2
Зінедін - Легенда 2:4
Легенда - Торпо 0:0

За підсумками зіграних матчів на груповому етапі команди грали стикові матчі за місця. П'яте місце за Торпо, хустяни шості. У грі за третє місце підопічні Яромира Лободи розгромили господарів 7:1. У фінальному поєдинку ужгородський Олімп у напруженому матчі переграв команду Ігора Муски 3:2. 

Підопічні Мирослава Баб'яка отримали золоті медалі і красень-кубок. Берегівці взяли срібло, а зінедінівці – бронзу. Всі нагороди, а також солодощі та охолоджуючі напої для юних спортсменів забезпечили меценати турніру.
Lobda
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2405 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: