Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Берегівські юнаки святкували День Конституції футбольним турніром
17:53
Берегівські юнаки святкували День Конституції футбольним турніром
У неділю, 24 червня, у селищі Батьово відбувся турнір юнацьких футбольних команд, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України.

Берегівські юнаки святкували День Конституції футбольним турніром
Цей турнір у Берегівському районі є традиційним, а вибір Батьова для його проведення не випадковий, адже на стадіоні за три місяці звели нову роздягальню. Завдяки старанням голови селищної ради Дмитра Тараненка та його команди була побудована споруда розмірами 16 на 8 метрів. У просторих роздягальнях є все необхідне для підготовки учасників змагань.
 
Планувалося, що участь в турнірі візьмуть п’ять команд, але, як не прикро, ФК «Вилок» та ФК «Запсонь» в останню мить повідомили про неможливість участі їх колективів у змаганнях.
 
Урочисте відкриття турніру підготувала Анастасія Плужник, яка під час концертної програми презентувала гостям гімн ФК «Батьово», автором і виконавцем якого є саме вона.
 
Учасників турніру вітали заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микулін, депутат обласної ради Міклош Товт, депутат районної ради Василь Хаща, голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль та селищний голова Батьова Дмитро Тараненко.
 
Відтак команди вийшли на футбольне поле. У першій грі зустрілися ФК «Батьово» та ФК «Кідьош». Гра видалася цікавою і напруженою, а поталанило гостям, які перемогли з рахунком 1:0. Але вже у другій грі вони поступилися ФК «Перехрестю» – 0:1. Ця гра викликала велике захоплення, адже юнаки обох команд продемонстрували хороший комбінаційний футбол. У третій грі ФК «Перехрестя» довго не могло пробити ворота футболістів Батьова, але врешті-решт їх перевага вилилася у перемогу – 3:0.
 
Після завершення турніру команди були нагороджені кубками, медалями, грамотами та м’ячами районної федерації футболу.
Федерація футболу Берегівського району
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 515 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: