Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Берегівські юніори везуть нагороди із Угорщини (ФОТО)
23:12
Берегівські юніори везуть нагороди із Угорщини (ФОТО)
Цими вихідними берегівські футболісти двох вікових категорій гостювали за кордоном.

Берегівські юніори везуть нагороди із Угорщини (ФОТО)
В рамках підготовки до другого кола ДЮФЛ Закарпаття, поки травяні газони футбольних полів, не дають можливість із – за погодних умов проводити змагання, юні футболісти ДЮФК «Берегвідейк» (Берегівської районної ДЮСШ), що вихідних відвідують змагання в сусідній Угорщині з міні – футболу.
 
Так і цими вихідними футболісти двох вікових категорій гостювали за кордоном. Гравці 2003 – 04 років народження, взяли участь в міжнародному турнірі в Матесалці. Підопічні Василя Пануліна виступили вдало, здолавши опір всіх суперників, за результатами змагань посіли перше місце.
 
Окрім кубка та золотих медалей юні берегівчани отримали і індивідуальні нагороди. Кращим бомбардиром змагань став Ерік Олай, а Олександр Інглік отримав приз кращого воротаря турніру.
 
Молодші футболісти, підопічні Роланда Антала 2005-06 років народження, в той же час взяли участь у міжнародному турнірі в Фегердьормоті. Суперники у наших футболістів були не прості. Окрім перемог, мали і втрату очок. Але за результатами змагань посіли почесне друге місце і отримали срібні медалі. Приємно радує, що кращим гравцем турніру визнано берегівчанина Жолта Югаса.
 
Протягом лютого в планах і надалі відвідувати турніри в Угорщині. Вже наступних вихідних там гостюватимуть юні футболісти інших вікових категорій.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру U13 дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру U15 дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 758 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: