Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Берегівські ветерани розпочинають з перемоги
21:58
Берегівські ветерани розпочинають з перемоги
4 жовтня на стадіоні в Чопівціях ветерани Берегівського району стартували в новому сезоні чемпіонату Закарпатської області з футболу.

Берегівські ветерани розпочинають з перемоги
У чемпіонаті на старт вийшло вісім команд – футболісти 40 і старше.
 
Першим суперником берегівців стали гості з Тячева. Забігаючи наперед, видно, що команди готувалися до старту. З перших хвилин на полі пішла безкомпромісна боротьба. М’яч у центрі поля довго не затримувався. Не зважаючи на вік, футболісти демонстрували швидкий футбол. Ситуація на полі постійно змінювалася, атаки чергувалися. Володіли м’ячем обидві команди, атаки завершувалися небезпечними ударами по воротах, але надійно діяли воротарі команд. У Тячева – Віктор Драгула, у берегівців – Дюло Товт.
 
У середині першого тайму Тихомир Дерцені заволодів м’ячем в центрі поля, у боротьбі із суперниками пройшов до штрафної і технічно перекинув воротаря. Забитий гол господарям додав впевненості і вони вже більш рішуче атакували ворота гостей. В одній із таких атак Вадим Ольховський точно пробив у верхній кут воріт. Драгула виявився безсилим. На перерву команди пішли із рахунком 2:0, на користь берегівців.
 
Після перерви гості відразу пішли вперед. Поступово їх атаки ставали все небезпечнішими. Особливо виділявся в складі тячівців Артур Апіян, який за підтримки Володимира Попадинця, Івана Паша, Федіра Приходька організовував швидкі атаки, але в обороні добре діяли Віталій Кобаль, Вадим Ольховський, Людвіг Тар та інші. З часом атаки гостей ставали все більш небезпечними, але на перешкоді м’яча був Дюло Товт, або не точність тячівців. Берегівці намагалися організовувати швидкі контратаки, але вони не завжди виходили. Кульмінацією гри, стала остання хвилина. Сергій Гецко отримав чудовий пас з глибини поля, обігравши захисника, віддав пас на Чобо Олая, який пробив вже практично в пусті ворота.
 
Отже, перша гра і перша перемога – 3:0. Наступну гру берегівці проведуть у Виноградові 10 жовтня, де на них чекатиме складна гра з місцевими ветеранами.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 723 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: