Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Берегівський чемпіонат: про старт і плани на сезон
20:44
Берегівський чемпіонат: про старт і плани на сезон
У неділю, 6 травня, стартує чемпіонат Берегівського району з футболу.

Берегівський чемпіонат: про старт і плани на сезон
Попередньо чемпіонат повинен був розпочатися 29 квітня, і на старт мали вийти 8 команд. Але перед стартом ФК «Артос» (Гать) та ФК «Талісман» (Великі Береги) повідомили федерацію, що цього року не братимуть участі у чемпіонаті.
 
Дивує, що саме ці два колективи посіли відповідно перше та друге місце в зимовій першості, команди демонстрували хорошу гру й, здавалося, готові до чемпіонату. Але поки що з невідомих причин участь в чемпіонаті не братимуть. Не побачать уболівальники в цьому сезоні й чемпіона району двох останніх років берегівську «Зірку», яка не дограла зимову першість. Порівняно з минулим сезоном, не виступатимуть ФК «В.Бийгань» та ФК «Яноші». Шкода, адже ці п’ять колективів мали хорошу футбольну історію й традиції, задавали тон у районному футболі. Але реалії сьогодення такі, що футбол у цих населених пунктах зникає.
 
Тим не менше, на старт вийдуть чотири команди Берегівського району (ФК «Батьово», ФК «Запсонь», ФК «Кідьош» та ФК «Берегуйфолу») і два колективи з Виноградівського («ФК «Вилок» та ФК «Перехрестя»).
 
Незважаючи на малу кількість учасників, завдяки роботі виконкому сезон видасться насиченим. Ухвалено рішення проводити чемпіонат у три кола. Як вище зазначалося, стартує чемпіонат 6 травня. Перше коло завершиться 3 червня. Потім без перерви буде зіграно два тури другого кола. Із 24 червня стартує Кубок Федерації, який триватиме до 22 липня. Із 12 серпня стартують ігри попереднього етапу Кубка району «Берег-фест», які триватимуть до 26 серпня. Ігри другої половини чемпіонату відновляться 2 вересня. Завершиться чемпіонат району 28 жовтня. Крім того, 24 червня буде проведено традиційний бліц-турнір серед юнаків, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України. 30 вересня очікується фінал Кубка району «Берег-Фест», а по завершенню чемпіонату – 4 листопада – заплановано гру за Суперкубок району, де зустрінуться чемпіон та володар Кубка.
 
Отож, уболівальникам нудьгувати не доведеться. Попри всі проблеми, футбол у Берегівському районі хоч і складно, але продовжує жити. Шкода тільки за втрату великої кількості команд. І дуже прикро, що місто Берегово залишається без футболу.
 
06.05.2018
І – ий тур
 
ФК «Кідьош» - ФК «Перехрестя»
ФК «Батьово» - ФК «Берегуйфолу»
ФК «Запсонь» - ФК «Вілок»
 
Початок: юнаки 15.30 , дорослі 17.00
Час київський
Федерація футболу Берегівського району
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 730 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: