Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Берегівський "Інтер" новий володар Зимового кубку міста (ФОТО)
00:45
Берегівський "Інтер" новий володар Зимового кубку міста (ФОТО)
Протягом трьох тижнів у місті Берегове визначали кращу команду зимової першості міста з міні-футболу.

Берегівський
Отже вже після перших турів було зрозуміло, що головними фаворитами турніру будуть "Інтер" та "Гела". Та останній ігровий день міг принести неабияку сенсацію. ФК "Інтер" грав проти ФК "В. Бакта". Останні теоритично могли боротися навіть за золото і вони це робили з перших хвилин.

"Інтер" взагалі із важкістю проходив центр поля, а удари по воротам не були достатньо сильними для Ігоря Челеняка. Натомість бактянці у першому таймі створили дуже багато моментів, а один реалізували. Могли б забити і ще, але голкіпер Юлій Бенце ловив все - навіть те, чого не міг. У другому таймі "Інтер" так само тяжко виходив із захисту в атаку, але на останньому рубежі зупинявся. Натомість бактянці намагалися свою перевагу збільшити. Найближчим до цього був Антон Сабелко, але його удари летіли вище поперечини.

У середині другого тайму стався переломний момент. "Інтер" зусиллями Віктора Паради зрівняв рахунок. Це ФК "В. Бакта" не підкосило, але дало заряд "Інтеру йти вперед. На останніх хвилинах матчу Віктор Парада змусив сфолити на собі суперника у карному майданчику. Вердикт арбітра - пенальті. До позначки підійшов Андрій Гоцинець і реалізував шестиметровий. Перемога важка - 2:1.

ФК "Гела" свою гру розпочала з "Магнумом" не вдало, адже вже на початку матчу пропустила гол, а автором його став 14-річний Петро Гарапко. Далі взагалі творилас сенсація. Петро Гарапко, Еміл Болдіжар і Денис Саєнко так розігралися між собою, що довели рахунок до 3:0 у власну користь. Футболісти "Гели" зуміли скоротити результат, але одразу ж пропустили. У підсумку таких зустрічних атак було ще декілька, а остаточний рахунок - 5:3 на користь "Магнуму".

Футболісти з "Мікрашу" розписали мирову нічию із "Гела2" - 1:1, де голами стали помилки голкіперів. Внічию зіграли і "Гела2" із "Магнумом" - 1:1, а ось "Мікраш" у останній своїй грі поступився мінімально "В. Бакті" - 0:1.

Матчем усього турніру стала гра між "Інтером" та "Гелою". Перші на 5-ій хвилині, але вже на 6-ій пропустили. У другому таймі переломним моментом став штрафний, який реалізував гравець "Інтеру" Андрій Гоцинець. Після того інтерівські футболісти пішли вперед. Перемога - 5:2 і перший титул для "Інтера".
 
Церемонію нагородження проводив голова Берегівської міської федерації футболу Олександр Сільченко. Чотири команди були нагороджені кубками. Спочатку "Магнум" за четверте, далі ФК "В. Бакта" за третє, бронзовим кубком нагороджено ФК "Гела", а чемпіонами стали гравці "Інтеру".
Берегівська міська федерація футболу
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 648 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: