Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Берегово» на класі розвернуло перемогу обличчям до себе (ФОТО)
15:55
«Берегово» на класі розвернуло перемогу обличчям до себе (ФОТО)
Про те, як досвід іноді переграє юначий запал, можете дізнатись далі.

«Берегово» на класі розвернуло перемогу обличчям до себе (ФОТО) Про налаштування господарів на цей поєдинок свідчить той факт, що вони завдали першого удару вже на 8-й секунді матчу. На влучний удар Варги зреагував Дядюк. Поступово, ближче до середини тайму, берегівці захопили центр поля й комбінували на підступах до карного майданчика. На 15-й хвилині Луца та Міклош застосували пресинг проти одного з опонентів і той втратив м’яч. Міклош прицільно пробив, та його постріл заблокував Боднар.

Та в мабуть першій змістовній атаці правим флангом зі зміщенням до центру м’яч влетів у протилежні ворота. На завершенні Рацин влучив у ближній правий кут. Мучичка у падінні відбив. Та круглий відскочив на лівий край штрафного майданчика, де вчасно опинився Пінковський, який вколотив його в сітку – 1:0. Такий хід подій трохи знітив публіку на трибунах, та й самі зіркові господарі деякий час не могли збагнути, що робити з цими по спортивному нахабними молодиками.

Протягом 27-28 хвилин берегівці змогли знову загострити ситуацію. Ковтун на правому фланзі заробив право на штрафний удар із 35-ти метрів. Луца зі стандарту прострілив на дальню праву стійку, де на якусь мить до м’яча, щоб із вбивчої позиції вколотити його в сітку, не встиг Каганець. Через три хвилини Міклош навісив із кутового з правого флангу на дальній край штрафного майданчика, а Каганець ударом головою спрямував круглого над поперечиною.

За мить фортуна вже була більш прихильною до господарів. На завершенні атаки правим флангом Шпак прострілив у штрафний майданчик, а Пінковський поцілив точно в праву дев’ятку. Мучичку від голу врятувала поперечина. І тут опоненти Вячеслава реалізували правило про «не забиваєш ти …». Атака по центру зі зміщенням до правого флангу за участю Бокшо, Ковтуна та Луци завершилась тим, що останній із них, у силовій боротьбі з Боднарем, проштовхнув круглого в дальній лівий кут, повз спантеличеного Дядюка – 1:1.

Не менш небезпечно було через три хвилини після схожої атаки. Гичка віддав на Микитишина, а Андрій переадресував круглого на правий край штрафного майданчика на Ковтуна. Василь підступним ударом з лівої ноги цілив у дальній кут. Дядюк був безсилий зреагувати, та м'яч оминув браму в лічених сантиметрах. На 45-й хвилині Ковтун прострілив із правого краю штрафного майданчика на одинадцять метрів, та удар Міклоша в пожежному режимі заблокували ужгородці й зберегли нічийний рахунок першого тайму.

Другу половину матчу активніше розпочали господарі. Найгостріше було на 49-й хвилині, коли Буксар віддав по лівому флангу на Міклоша, а той переадресував м’яч на дальній край штрафного майданчика на Луцу. Василь ударом головою спрямував круглого в сантиметрах повз ближню стійку. Далі команди трохи перевели подих, а далі трибуни вибухнули від щастя. І знову спрацювала атака по центру зі зміщенням до правого краю за участю Татинця, Буксара, Міклоша та Луци. Останній із них завершив усе точним ударом із 12-ти метрів повз воротаря – 2:1.

Ужгородці перехопили володіння м’ячем, та гостроти було більше біля їх воріт. Так на 72-й  хвилині було дуже небезпечно, коли Міклош прострілив із лівого флангу в штрафний майданчик, а Луца точно пробив із вбивчої позиції. Дядюк якимсь дивом зреагував на цей постріл. Ще через дві хвилини атака по центру завершилась виходом Ковтуна на непогану ударну позицію, та під пресингом опонентів Василь був змушений зміститись назад й скинути на Микитишина. Андрій потужно пробив, та під м’яч самовіддано кинувся Веждел і заблокував.

На 78-й хвилині Ковтун зробив слаломний забіг правим флангом і вибіг на воротаря, який був безсилим щось зробити. Та Василь не влучив у рамку. Через дев’ять хвилин Веждел прострілив із лівого флангу й Пінковський влучив у рамку, та Мучичка відбив цей досить важкий м’яч.

На 91-й доданій хвилині Буксар дальнім пасом на правий край штрафного майданчика знайшов Луцу, а Василь влучив у ближній кут. Дядюк вчасно змістився й зреагував. Та трохи згодом наступна контра по центру завершилась результативно. Луца влучив у поперечину, від якої м’яч вилетів у штрафний майданчик. Захисники не змогли винести далеко і Татинець пострілом у лівий кут повз Дядюка встановив остаточний рахунок – 3:1.   
 
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Анатолій Гал та Юрій Яцкович
4-й арбітр – Євген Дубровка
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора
 
м. Берегово, стадіон «Дружба», + 27 градуси,  420 глядачів,
 
«Берегово» – «Спартакус» Ужгород – 3:1

Голи: Луца, 33, 65, Татинець, 90+2 – Пінковський, 17.   

«Берегово»: Василь Мучичка (Павло Кучінка, 90+2), Юрій Каганець, Степан Буксар, Василь Красношлик, Андрій Микитишин, Акош Бокшо (Микола Татинець, 56), Сергій Гичка (Олександр Балаж, 65),  Олександр Міклош, Василь Ковтун, Шандор Варга (Владислав Човрій, 26), Василь Луца.
Запасні: Михайло Микуланинець, Михайло Ковтун.
Тренер – Мирослав Бабяк;

«Спартакус»: Володимир Дядюк, Василь Боднар, Богдан Будз, Іван Веждел, Стефан Федак (Дмитро Антошин, 37), Дмитро Рацин, Іван Варваринець, Сергій Бобик, Владислав Лебідь, Олексій Шпак, Вячеслав Піньковський.
Запасні: Денис Смолига.
Тренер – Валентин Слюсар.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1187 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: