Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Берегово» в серії пенальті переграє «Середнє» (ФОТО)
17:41
«Берегово» в серії пенальті переграє «Середнє» (ФОТО)
Підопічні Мирослава Бабяка першими пропустили та в другому таймі зрівняли рахунок і по пенальті виявились сильнішими.

«Берегово» в серії пенальті переграє «Середнє» (ФОТО) Свій перший домашній поєдинок в цьому році середнянці проводили на штучному полі Камелоту, тому що газон у Середньому готують до матчів чемпіонату.

У господарів були відсутні двоє ветеранів команди Стегура та Шукаль, у гостей – Золтан Купаш, Степан Гейці та Дьордь Пийтер.

Вже на шостій хвилині гості створили дуже хорошу нагоду для голу. Ковтун здійснив свій перший рейд флангом і прострілив у штрафну, де Луця пробивав без перешкод з десяти метрів. М'яч пройшов в сантиметрах над поперечиною. Та все ж середнянці активніше йшли вперед і з часом почали тривожити Блоха.

Дуран пробив по воротам з лінії штрафної, м’яч заблокували захисники та круглого підібрав Лебідь  і пробив з шести метрів з гострого кута, кіпер забрав. Беца сильно приклався з 15 метрів, але біля дев'ятки. На 18 хвилині зелено-білі перехопили шкіряного в центрі поля і вибігали 4 в 3, в результаті Гичка збив Лебідя у штрафній. Пенальті точно пробив капітан господарів Соскида. 1:0.

Та вже за п’ять хвилин неоднозначний епізод був в іншій штрафній. Беца збив з ніг Міклоша на лівому краї карної зони. Свисток судді промовчав, чим викликав шквал негативних емоцій з лави запасних гостей.

Луця з самого центру поля, у супроводі опікунів, протягнув м’яч до п’ятачка чужих воріт, але завдати удару вже не зміг. За п’ять хвилин до перерви Беца зіграв на підборі, після кутового, і пробив  у ближній кут, але трохи не влучив. Великої помилки допустився Денис Пахомов віддаючи пас назад, Гичка перехопив і вивів Ковтуна на одного воротаря та Костюк відбив перший удар. Гичка добивав вже у пусті ворота та захисник головою переправив шкіряного на кутовий.

У другій половині гри підопічні Бабяка виглядали краще. Сливар прострілював з правого краю і влучив у руку захиснику, який стояв зовсім поруч вже у штрафній. Арбітр дав грати, мотивуючи не навмисну гру рукою. На 58-ій хвилині Сегедій втратив круглого на фланзі, звідки одразу пішла передача від Гички у штрафну, де Сливар головою зрівняв рахунок у зустрічі. 1:1.

Гра носила нервовий характер, в ході якої було багато боротьби та порушень. Під кінець господарі трохи підсіли та берегівці не зуміли дотиснути суперника. Тож їх чекала серія пенальті.

Перший удар Ковтуна потрапив у ціль. 0:1. Лебідь пробив вище воріт. Удар Татинця відбив Костюк. Блох також відбив постріл від Олександра Пахомова. Буксар подвоїв рахунок 0:2. Беца був точним 1:2. Міклош теж забиває 1:3. Соскида скорочує розрив 2:3. Луця влучає у стійку із зовнішньої сторони воріт. Денис Пахомов зрівнює рахунок 3:3. Каганець б'є точно 3:4. Лазар забиває шостий удар своєї команди 4:4. Сливар знову виводить  свою команду вперед. 4:5. Жентичко не зміг переграти кіпера берегівців.

Підопічні Бабяка зуміло повернутись у гру у другому таймі і вирвати путівку до чвертьфіналу у серії одинадцятиметрових. "Берегово" продовжує безпрограшну серію із "Середнім" до трьох матчів. 
             
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Ілля Вовчанський, Сергій Боднар
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Берегово» 1:1 (по пен. 4:5)

Голи: Соскида, 19 (з пен.) – Сливар, 58.

Середнє: Михайло Костюк, Мирон Гулович, Олександр Пахомов, Василь Беца, Денис Пахомов, Крістіан Сегедій (Іван Жентичко, 73), Владислав Лебідь, Андрій Лазар, Володимир Дуран, Юрій Дрозд, Руслан Соскида.
Запасні: Костянтин Марко, Владислав Ковач, Олександр Мадяр, Анатолій Гаврилешко, Владислав Андрусь.
Тренер – Вадим Дьордь.

Берегово: Артем Блох, Едуард Стецьо (Михайло Микуланинець, 29), Андрій Микитишин, Сергій Гичка (Микола Татинець, 67), Василь Красношлик, Олександр Яворів (Назар Сливар, 38), Юрій Каганець, Степан Буксар, Василь Ковтун, Олександр Міклош, Василь Луця.
Запасні: Павло Кучінка, Олександр Шимон, Ростислав Молнар.
Тренер – Мирослав Бабяк.

Попередження: Дуран, 39, Пахомов О. 54, Лебідь, 80, Соскида, 81 – Гичка, 18, Красношлик, 38, Микитишин, 52, Татинець, 88. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1668 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: