Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Берегово» здобуває вольову перемогу (ФОТО)
21:30
«Берегово» здобуває вольову перемогу (ФОТО)
Не дивлячись на ранній гол полянці не змогли втримати потрібний для себе рахунок.

«Берегово» здобуває вольову перемогу (ФОТО) Головний поєдинок суботнього футбольного дня відбувався у Мукачеві, де за путівку у чвертьфінал боролися свалявці та берегівці.

Дощ, який йшов напередодні, та й сьогодні зробив поле дуже в’язким. Відтак, красивої гри вболівальникам очікувати не приходилось.

Підопічні Баб'яка з перших секунд ринулись до чужих воріт і цілком могли відкривати рахунок. Молнар пробивав з восьми метрів, але удар прийняв на себе захисник свалявців. Номінальні господарі витримавши стартовий натиск у першій своїй атаці забили гол. Це захисник Віталій Мондик красивим ударом у падінні пробив з 24 метрів. М'яч по високій дузі залетів під перекладину. Сам Мондик забиває вже у третій грі поспіль, і неодмінно у першому таймі. На його рахунку всі голи команди у цьогорічній Зимовій першості, і це своєрідний рекорд.

Довгий час в матчі були відсутні небезпечні епізоди. Гості мали кращий відсоток володіння м’ячем  та на такому полі втілити цю перевагу у голи було вкрай важко. «Поляна» грала від оборони, тож вперед йшла не великими силами. Можна згадати спірний момент, коли Луця вривався у штрафну і захисник прихопив його за руку та суддя не зафіксував порушення.

Свій характер берегівці почали проявляти лише в останні п’ять хвилин першого тайму. На 32-ій хвилині Татинець з правого краю навісив у штрафну, Безик у боротьбі із гравцями обох команд вибив круглого в район 16 метрів, де першим на м’ячі був Микуланинець, який точно спрямував шкіряного у ворота, які залишив кіпер. 1:1.

Ще через дві хвилини синьо-білі розігнали швидку контратаку, в ході якої Татинець дійшов до правого кутового прапорця і звідти прострілив у штрафну. Безик намагався зловити круглого, однак удар Миколи був сильний і голкіпер не втримав круглого. Луця одразу ж добив м’яч у ворота. 1:2.

По перерві полянці активізувались в атаці на деякий час. Ілля Ропонич мав хорошу нагоду та його удар не досяг цілі.

Та згодом перевага знову почала переходити до «Берегова». В одній з атак двоє берегівців вийшли на одного воротаря, Сливар перекинув Безика та м’яч впав у болото і не закотився у ворота. А далі захисники вибили шкіряного.

На 61-ій хвилині гості укріпили свою перемогу. Татинець подав з кута поля, а Луця прийняв на дальній стійці і пробив без перешкод. 1:3.

Згодом Артур Русин не влучив по м'ячу, Ковтун і Луця вибігли на самотнього голкіпера та максимум на що вони спромоглися – це кутовий. Після подачі корнера Буксар зіграв небезпечно у боротьбі за м’яч, наслідком чого сталася невеличка сутичка. Грубінка показав найбільш активним учасникам інциденту Русину та Буксару червоні картки.

У завершальні хвилини матчу Ковтун ще один раз вийшов один в один з голкіпером, пробив повз нього та з лінії воріт м’яч виніс Чубірко.

Підопічні Ропонича не змогли зупинити брегівську команду і в другому матчі поспіль програють їм з рахунком 1:3. «Берегово» з другого місця крокує до чвертьфіналу і може зустрітися з такими командами як «Дийдо», «Оболонь» чи «Минай».  


Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Віталій Резніченко, Роман Фаринич
Делегат матчу – Іван Кампов
 
м. Мукачево, стадіон СОК ДЮСШ, глядачів 50
 
ФК «Поляна» - ФК «Берегово» 1:3

Голи: Мондик, 3 – Микуланинець, 32, Луця, 34, 61.
 
ФК «Поляна»: Михайло Безик, Дмитро Чубірка, Артур Русин, Едуард Понзель, Василь Попович, Євген Островка, Іван Головнич (Василь Лібак, 60), Роман Лебович (Михайло Мигович, 63), Ігор Тимкович, Ілля Ропонич (Юрій Фізер, 62)
Запасні: Семен Головнич.
Тренер – Василь Ропонич.

ФК «Берегово»: Павло Кучінка (Артем Блох, 36), Степан Буксар, Михайло Микуланинець (Дьордь Пейтер, 55), Андрій Смагін (Назар Сливар, 36), Олександр Шимон (Степан Гейці, 35), Василь Ковтун, Роберт Молнар (Василь Красношлик, 27), Сергій Гичка (Іван Павлиш, 38), Юрій Каганець, Микола Татинець, Василь Луця.
Запасні: Олександр Яворів, Золтан Купаш
Тренер – Мирослав Бабяк
 
Попередження: Островка, 17, Чубірка, 54 – Буксар. 14, Каганець, 17, Гейці, 36, Красношлик, 57.

Вилучення: Русин, 70 - Каганець, 68, Буксар, 70.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1241 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: