Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Берегвідейк" - чемпіон Берегівського району 2020
11:36
"Берегвідейк" - чемпіон Берегівського району 2020
У середу, 9 грудня, було вручено нагороди та кубок кращій команді сезону Берегівського району 2020 року.

Дві команди – ФК “Велика Бийгань” та ФК “Берегвідийк”, набрали не лише однакову кількість очок - 25, а й мають таку саму різницю забитих і пропущених голів – 51, та перемог і нічиїх – 8 і 1. Турнір названі клуби пройшли без поразок.

На третьому місці завершили першість футболісти Великої Бакти, у них в активі 21 очко і вони відстали від претендентів на “золоті” та “срібні” медалі на 4 залікові бали.

Далі слідують ФК “Талісман” з Великих Берегів (16 очок), ФК “Бадалово” (13) та ФК “Кідьош” (12). По 9 залікових балів мають Мужієво та Прехрестя. Лише 3 очки зуміли здобути в чемпіонаті запсоньці – вони передостанні. А замикають турнірну таблицю молоді, але перспективні гравці Квасова. Сподіваємось, що набутий досвід стане їм у пригоді в наступній першості.

Тому чемпіонство мав вирішити “золотий” матч між "Берегвідейком" та "Великою Бийганю", який планували провести 9 грудня. На жаль, сільські спортсмени на гру не приїхали, отож їм зарахували технічну поразку, а звання чемпіона району нинішнього сезону дісталось “Берегвідийку”.

Почесний Кубок, золоті медалі та дипломи футболістам вручили голова районної федерації футболу Олександр Чегіль та його заступник Валерій Щока.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 428 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: