Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Берегвідейк" здобуває Суперкубок Берегівського району 2021 (ФОТО)
15:26
"Берегвідейк" здобуває Суперкубок Берегівського району 2021 (ФОТО)
У неділю, 31 жовтня, на берегівському стадіоні "Дружба" кращі команди Берегівщини боролись за Суперкубок району.

Наприкінці цього сезону два найсильніших колективи чемпіонату Берегівського району з футболу змагалися за Суперкубок на стадіоні Дружби. За престижний трофей боролись чемпіон і володар кубка ФК «Бактянець» та ФК «Берегвідейк», який у цьому сезоні здобув три срібні медалі (зимовий кубок, кубок, чемпіонат). Команда «Берегвідейк» домінувала у матчі впевненою грою і здобула дуже впевнену перемогу над чемпіоном з рахунком 4:0.

Суперкубок Берегівського району має десятирічну історію, але, на жаль, поєдинок не проводився в сезоні 2020 року через епідемію коронавірусу. Два фіналісти цього року вже тричі зустрічалися в сезоні 2021 року, і двічі радувала команда «Геча-Бактянець», яка виграла 3:1 вдома у чемпіонаті та 2:1 у фіналі кубку в Берегові. ФК «Берегвідейк» зміг перемогти лише один раз із трьох, на початку турніру, 2:1 вдома.

Фінал Суперкубку приніс менше хвилювань, ніж очікувалося, оскільки ФК «Берегвідейк» не дозволив своєму супернику перемогти. Берегівці могли виграти матч у перші десять хвилин зустрічі, але Тібор Кейс та Міклош Надь змарнували хороші нагоди. 

Діючий чемпіон ліги Бактянець рідко переходив половину поля в першому таймі, тому Крістіан Зан не мав багато роботи, на відміну від Ігоря Челеняка з іншого боку, який кілька разів рятував свою команду від голу. 

В одному з ігрових епізодів арбітр матчу Денис Федяй призначив пенальті на користь ФК «Берегвідейк», який спокійно реалізував Ференц Барта - 1:0. 

Незабаром Міклош Надь влучив у поперечку, від якої шкіряний відскочив до лінії воріт і вилетів звідти, залишивши перевагу в один гол. Але команда Берегова зуміла піти на перерву з перевагою у два м’ячі, оскільки реалізував свою нагоду Тібор Кейс - 2:0.

У другій частині гри команда Геча-Велика Бакта сміливіше грала у футбол, але створити небезпеку біля воріт суперника їм не вдалося, хоча один раз Зану довелося вступити у гру. З часом чемпіон почав набирати ігровий ритм, але до ударів не доходило, що не скажеш про «Берегвідейк», який зумів збільшити свою перевагу. Спочатку Тібор Кейс зміг оформити дубль, що змінило результат на 3:0, а потім один з кращих у матчі Роман Огар також забив гол у ворота Бактянця - 4:0. 

Різниця в чотири м’ячі не відображала різницю між двома командами, оскільки команда Берегова могла забити вдвічі більше, але Ігор Челеняк, який був обраний найкращим воротарем матчу, кілька разів виручав свою команду. Кращим гравцем фіналу став капітан команди ФК «Берегвідейк» Роман Огар.


ФК «Берегвідейк» - ФК «Бактянець» 4:0

Голи: Барта, (пен.), Кейс, 2, Огар.

ФК «Берегвідейк»: Крістіан Зан, Дьордь Петер, Роланд Антал, Норберт Попович, Адам Барта, Міклош Надь, Габор Кемень, Роман Огар, Патрік Варю, Ференц Барта, Тібор Кейс. 
Запасні: Іштван Береш, Чаба Кемень, Лорант Хома, Вадим Онисько, Чаба Ріско, Алекс Хорват. 
Тренер: Дьєрдь Петер. 
Президент клубу: Жолт Леврінц.

ФК «Бактянець»: Ігор Челеняк, Дьюла Мікець, Крістіан Сюч, Олександр Селянчин, Микола Якимец, Ерік Яро, Іштван Геревич, Гергелі Шечі, Давід Леврінц, Бела Нашко, Сергій Селянчин
Запасні: Андрій Гоцинець, Жолт Папп, Давід Шпилька, Віталій Кобаль, Ромео Кноблох, Антал Піштак.
Тренер: Челеняк Ігор.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.


Історія фіналів Суперкубку Берегівського району:

2011 (Дідово): Зірка Берегово – Фенікс Бадалово 0:2

2012 (Яноші, стадіон «Барна Дьєрдь»): Фенікс Бадалово - Дідово 1:2

2013 (Дідово): ФК Велика Бийгань – Фенікс Бадалово 3:2

2014 (Берегово, Дружба): Фенікс Бадалово – ФК Велика Бийгань 4:0

2015 (Гать): Артос Гать – Фенікс Бадалово 1:2

2016 (Яноші, стадіон Барна Дьордь): Фенікс Бадалово – Артос Гать 0:1

Весна 2017 (Берегово, Дружба): Зірка Берегово – Артос Гать  – не проводиться

Осінь 2017 (Берегово, Дружба): Зірка Берегово – Талісман Великі Береги 0:1

2018 (Яноші, стадіон «Барна Дьєрдь»): ФК Берегуйфалуй – ФК Запсонь 1:1, (пен. 5:4)

2019 (Кідьош): ФК Бадалово – Кідьош 3:0

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 465 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: