Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Берегвідейк" завоював срібло у Румунії (ФОТО)
16:00
"Берегвідейк" завоював срібло у Румунії (ФОТО)
Берегівські футболісти повернулись із нагородами з міжнародного турніру у Румунії.

Із 2 по 4 грудня в румунському місті Сейкельудворгель проводився щорічний міжнародний турнір із міні-футболу. Участь в турнірі брали команди Румунії, Угорщини, Сербії, Словаччини та України. Змагання проводилися в двох вікових категоріях 40 і старше (16 команд), а також серед футболістів віком до 40 років (32 команди).

Традиційно вже третій рік поспіль в цих змаганнях беруть участь і представники Берегівського району. Цього разу на змагання виїхало 6 колективів Берегівщини. Дві команди виступали в старшій віковій категорії, а чотири – в молодшій. У попередні роки наші команди значних успіхів не досягали. Цей рік виявився більш вдалим.

Команда «Берегвідейк», за яку виступали Ріхард Береш, Дьордь Пейтер, Вадим Онисько, Роман Огар, Ференц Барта, Микола Нодь, Роберт Давід, Золтан Купаш, Ласло Баті, Ерік Верейці та Ерік Пейчі посіла друге місце серед 32 колективів. Протягом усього турніру команда перемогла у всіх іграх, дійшовши до фіналу. У фінальній грі далася взнаки втома і забракло везіння у грі з господарями турніру, що вилилося в програш 1:3.

Тренер команди Жолт Леврінц висловив задоволення виступом берегівців, адже турнір був насичений та й суперники гідні, які демонстрували високу майстерність. Кращим воротарем турніру визнано берегівця Ріхарда Бейреша, який отримав спеціальний приз. Свої перемоги команда присвятила пам’яті футболіста Еріка Гоздога (ФК «В. Бийгань»), який був учасником цих змагань в попередні роки, але у вересні трагічно загинув. Приємно відзначити, що організатори турніру теж не залишилися осторонь і вручили команді окрім кубка за друге місце, кубок із зображенням барельєфу Еріка Гоздога з пам’ятним надписом «In Memoriam Gazdag Erik». Днями команда відвідала родину Еріка і передала кубок мамі.

За словами тренера команди Жолта Леврінца, організатори турніру запросили берегівців і наступного року взяти участь у цьому турнірі. І команда обов’язково продовжить свою участь у цьому святі футболу, який сприяє зміцненню дружби і взаємовідносин між країнами. ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1044 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: