Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Березний" із "Соколом" грають внічию
08:36
"Березний" із "Соколом" грають внічию
У Великому Березному була зафіксована результативна нічия.

У Великому Березному зійшлися рівні за силами суперники, які і в турнірній таблиці розташувалися неподалік один одного в другій її половині. Як зазначив наставник березнянського колективу Микола Шевченко, його команду полишили троє ключових гравців, заміну яким нині важко знайти.

Тим не менш, у стартові хвилини поєдинку невелика перевага була на боці господарів, які трохи більше контролювали м’яч. Однак, до загострень справа не доходила. Та на 10-й хвилині матчу правим флангом пройшла атака березнянців, гравець команди-господарів зумів вийти з під тиску оборонця «Сокіла» й здійснив вивірену передачу на партнера на лінію воротарського майданчика. Незважаючи на досить таки тривалий політ м’яча, який парашутом опускався у воротарську зону – захисники чомусь проігнорували перебування на цій позиції Віталія Рогача. Той головою пробиває точно в дальній від кіпера кут воріт.
 
Підопічні Шевченка повели в рахунку й далі продовжили тиснути на ворота кінчешської команди. Останні відповідали гострими контратаками. Саме під час одного з таких контрвипадів рахунок став знову рівним. На 25-й хвилині матчу гості перехопили м’яч на власній половині поля, одразу ж віддали передачу на правий фланг, де хавбек «Сокола» увійшов у карну зону і підкотив під удар партнерам, та м’яч зачепили оборонці, але на підборі на лінії карного майданчика першим був Олександр Гончаров, який відразу ж наважився на удар – вийшло точно й результативно – 1:1. До кінця першого тайму точилася завзята боротьба в центрі поля без особливих загострень.
 
Друга половина вийшла такою ж як і кінцівка першої – з великою кількістю єдиноборств, дрібних фолів в центральній зоні. Та все ж, більше атак здійснювали господарі, та щось не виходило на завершальній стадії. Були моменти, коли нападник «Березного» у карному майданчику гостей, переграв трьох захисників і замість того, щоб пробити йшов на обіграш четвертого й втратив м’яч. А на 76-й хвилині забивають гості - до атаки з глибини поля підключився захисник, який на швидкості вирвався по правій бровці, втік від оборонця господарів і вийшов віч-на-віч з воротарем, легко перекинув останнього та м’яч вдарився об поперечину, а на добиванні першим встигає Дмитро Турега, якого чомусь залишив захисник без опіки.
 
Та довго тримати голеву перевагу «Сокіл» не зміг, вже за три хвилини березнянці заробили право на штрафний за 19 метрів до воріт. Стандарт взявся виконувати Роман Кузьма, який пробив не над стінкою з гравців «Сокола», а під нею, окрім того, м’яч ще зачепив захисника й дезорієнтував воротаря гостей і влетів у протилежний кут від кіпера – 2:2.
 
У час, що залишився більш активно діяли господарі, яких до перемоги гнала місцева публіка, та до голу не дійшло, хоча й були кілька перспективних моментів та удари гравців місцевої команди були не точними. Тож 2:2 – бойова нічия.

 
Арбітр: Шимон Юрій;
Асистенти: Сенишин Роман, Бобаль Матвій;
Спостерігач арбітражу: Федір Варга (усі Ужгород).
 
Стадіон смт. Великий Березний. Глядачів: 400
 
“Березний» (Великий Березний) – «Сокіл» (Кінчеш) – 2:2 (1:1)
 
Голи: Рогач 10, Кузьма 79 – Гончаров 25, Турега 76
 
«Березний»: Готра Дмитро, Тацак Владислав, Сабов Олександр (Канюк Владислав 78), Кузьма Роман, Веселовський Василь, Пеняк Анатолій, Шевченко Віктор, Сема Юрій, Сеник Мар’ян, Словенський Микола, Рогач Віталій (Баленко Олег 65).
Запасні: Баник Мирон, Шоляк Любомир
Тренер: Микола Шевченко
 
«Сокіл»: Тренич Владислав, Микульця Юрій, Микульця Василь, Дем’ян Роман, Яхимець Олександр, Гончаров Олександр (Турега Дмитро 53), Микович Віталій, Сугоняк Ігор, Дранчак Михайло, Рабел Віктор, Корпош Іван.
Запасні: Фанта Віталій, Грицкевич Євген, Цехмістров Артем.
 
Попередження: Готра 26, Сабов 27 – Рабел 26, Гончаров 53, Турега 56
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1073 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: