Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Березний" залишає "Фаворит" внизу (ФОТО)
21:21
"Березний" залишає "Фаворит" внизу (ФОТО)
У битві аутсайдерів березняни виявились сильнішими.

Вже на старті потужний форвард Березного Федорка мав хороший момент, коли пробивав з 15 метрів, круглий пройшов в сантиметрах над воротами. Помаранчеві намагались відповідати і на 6-ій хвилині Готра пробив з 20 метрів, але повз ворота. Трохи згодом Зизич пробив більш точніше та воротар відбив.
 
З часом підопічні Шевченка більш впевнено конструювали свої атаки. В одному з моментів Словенський скористався помилкою захисту, перехопив передачу і вийшов один в один, але пробив слабо і воротар перевів на кутовий. На 22-ій хвилині Пеняк прострілив справа і Федорка відкрив рахунок у зустрічі – 0:1
 
За декілька хвилин Шишловці зрівняли. Воротар Тряско віддав не точний пас, Розлуцький перехопив і закотив у пусті ворота – 1:1.
 
Березняни доволі легко проходили середину поля і створювали момент за моментом. Федорка вийшов один в один, але Тарасов зіграв надійно. Словенський пробив з 22 метрів, кіпер забрав. Пеняк пройшов до воріт з лівого краю штрафної і пробив з 8 метрів, але мимо. Федорка обвідним ударом намагався поцілити у дальній кут, але вище.
 
По перерві перше загострення відбулось біля воріт Березного, Турега пробив з 19 метрів, трохи вище. На 45-ій хвилині Рогач подвоїв рахунок – 1:2.
 
Надалі лише червоні мали нагоди, щоб збільшити рахунок. Пеняк вийшов до воріт з правого краю та влучив з 8 метрів у стійку. На 50-ій хвилині Федорка віддав направо на Рогача і той з гострого кута забиває вдруге – 1:3.
 
За три хвилини Федорка виконує простріл справа і Словенський пробиває ефектно п’яткою на ближній стійці – 1:4.
 
Перебзяк завдавав удару з 19 метрів, Тарасов зловив. На 63-ій хвилині Пеняк з близької відстані розстріляв ворота – 1:5.
 
За три хвилини до закінчення гри Турега вибігав на одного воротаря та його ще до штрафної притримав Канюк, за що був вилучений. Із стандарту Турега пробив на силу вище рамки.
 
Березний у другому таймі зумів реалізувати свою перевагу у класі у забиті голи.
 
 
Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Роман Сенишин
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
ФК «Фаворит» Шишловці – ФК «Березний» 1:5
 
Голи: Розлуцький, 23 – Федорка, 21, Рогач, 45, 50, Словенський, 53, Пеняк, 63.
 
Фаворит: Вадим Тарасов, Олександр Кирлик, Сергій Хомяк, Віталій Цмур, Юрій Сарканич, Дмитро Далекорей, Іван Зизич, Дмитро Турега, Василь Кирлик, Віктор Готра, Віталій Розлуцький.
На заміну виходили: Максим Петухов, Віктор Кургой, Антон Станко, Олександр Сливка, Володимир Дичка.
Тренер – Владислав Ленчик.
 
Березний: Ярослав Тряско, Олександр Тацак, Олександр Сабов, Роман Канюк, Василь Веселовський, Сергій Сіка, Марян Геник, Анатолій Пеняк, Микола Словенський, Марян Федорка, Василь Мончак.
На заміну виходили: Юрій Перебзяк, Мирон Баник, Руслан Біганич, Віталій Рогач.
Тренер – Микола Шевченко.
 
Вилучення: Канюк, 67.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 875 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: