Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Без голів у матчі між Нижнім Коропцем та Бобовищем
11:02
Без голів у матчі між Нижнім Коропцем та Бобовищем
14-го жовтня на стадіоні у Нижньому Коропцю проходив матч 22-го туру першості Закарпаття Західної зони, де місцева команда приймала ФК «Бобовище».

Без голів у матчі між Нижнім Коропцем та Бобовищем
Цей матч обіцяв бути надзвичайно напруженим та безкомпромісним. І не дарма, адже на полі зійшлись команди Мукачівського району, а як відомі мукачівські дербі завжди проходять гаряче, а також обидві команди ведуть боротьбу за підсумкове 2-ге місце у турнірній таблиці.
 
Сам матч розпочався досить спокійно та рівно. Команди вели боротьбу за центр поля. Декілька перспективних напівмоментів створили гості, зокрема Бабич Володимир опинявся на ударній позиції, однак кіпер господарів Моісеєнков Дмитро грав надійно. В середині першого тайму Нижній Коропець заволодів територіальною перевагою і внаслідок цього створив декілька по справжньому гольових моментів. Спочатку на 24-ій хвилині після довгого кросу Михайло Трухан отримав м’яч і вийшов на побачення з воротарем, але з ударом забарився і круглим заволодів Підбереський Віталій. За декілька хвилин з гострого кута Герцуський Олександр виконав чи то удар чи то навіс і м’яч влучив у перекладину воріт. Ну і напевно найреальнішу нагоду для взяття воріт втратив Мкртчян Гентріх коли на 38-ій хвилині він після метушні в штрафному майданчику наніс удар з 15-ти метрів, однак круглий пролетів зовсім трохи біля дев’ятки воріт Бобовища.
 
У другому таймі захист гостей грав значно надійніше і моментів для взяття воріт у господарів було менше. Варто виділити небезпечні стандартні положення у виконанні Нижнього Коропця. Саме після кутових навісів Сорока Євген декілька разів небезпечно пробивав головою, однак м’яч дивом не влетів у сітку воріт. Також можна згадати момент на 61-ій хвилині коли Михайло Трухан вивалився на побачення з воротарем під гострим кутом і тому замість удару вирішив віддати пас на партнера, але захисники гостей перехопили цю передачу.
 
У гостей активними були той таки Воолдимир Бабич та Машіка Євген, але до реальних нагод справа не дійшла.

Як підсумок, фінальний свисток арбітра зафіксував справедливу нульову нічию в мукачівському дербі.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ян Рогач, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
ФК «Нижній Коропець» - ФК «Бобовище» 0:0
 
ФК «Нижній Коропець»: Моісеєнков Д, Сорока Є, Смагін В, Смагін В, Монда В, Йовбак І, Герцуський О, Мкртчян Г, Росул Е, Олберт О, Трухан М.
Запасні: Собав В, Магоч В, Данашевський С.
 
ФК «Бобовище» : Підбереський В, Калій М, Шольц Р, Шопик К, Бобик С, Балаж О, Росул В, Русин А, Машіка Є, Пінтонюк Д, Бабич В.
Запасні: Станинець М, Янкович М.
Артем Панченко
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 577 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: