Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Безальтернативна перемога Ужгорода (ФОТО)
16:47
Безальтернативна перемога Ужгорода (ФОТО)
Результат першого півфіналу яскраво продемонстрував різний рівень команд.

Безальтернативна перемога Ужгорода (ФОТО)
Карпати вийшли на півфінальний поєдинок без змін, у порівнянні з попереднім матчем, тоді як Бабяк продовжує тасувати склад розглядаючи різні поєднання на полі.
 
Перші десять хвилин команди провели спокійно, без значних загострень, ужгородці змушували суперника більшість часу бігати без м’яча. На 15-ій хвилині Машталір відгукнувся на довгу передачу Селещука, випередив воротаря на виході і перекинув його, однак не влучив у рамку. Наступний свій момент господарі реалізували: Бако подав стандарт, Селещук виграв верхову боротьбу, Кудла був спроможний парирувати, але у вирішальний момент підсковзнувся – 1:0.
 
Зовсім скоро рахунок подвоївся – Машталір уник офсайду і реалізував вихід один в один – 2:0.
 
Підопічні Панасюка на 24-ій хвилині завдали першого удару у рамку, зробив це Іван Микуличинський з штрафного з лівого флангу, Гречка відбив. У синьо-жовтих спроб забити було в рази більше. Дудаш увірвався у штрафну і прострілив, Бако з трьох метрів пробив мимо. На 35-ій хвилині Пуканич подав кутовий, ніким не прикритий Русин пробив в один дотик, м’яч в лічених сантиметрах пройшов біля стійки. Пуканич пробивав з 19 метрів, круглий знову розминається з воротами. За декілька хвилин до перерви центральний захисник рахівчан Сурядний зазнав ушкодження і змушений був покинути поле.
 
На старті другого тайму Ужгород провів гол з роздягальні. Русин вийшов сам на сам з голкіпером і переграв його – 3:0.
 
На 57-ій хвилині Машталір зробив першу спробу пробити Кудлу з-за меж штрафної, та воротар забрав. А на 65-ій хвилині вже і він не змін впоратися з прицільним ударом Сергія у дальню дев’ятку – 4:0.
 
За хвилину Машталір з лівого краю штрафної асистує Предчуку – 5:0.
 
На 70-ій хвилині Савляк грубо зіграв в середині поля проти Дудаша за що отримав пряму червону картку.
 
На 85-ій хвилині Рацин вивів Машталіра на рандеву з голкіпером, удар ужгородця прийняла на себе стійка. Ще за мить Ференцик ефектним ударом з кута карної зони відправляє м’яч у дальню дев’ятку – 6:0.
 
Ужгород впродовж всієї гри повністю контролював хід зустрічі, забезпечивши собі спокійне догравання і вихід до фіналу. Рахівська команда не спроможна була протиставити щось супернику, тож півфінал став максимумом для них.
 
 
ФК Ужгород – ФК Карпати Рахів 6:0
 
Голи: Селещук, 18, Машталір, 19, 65, Русин, 48, Предчук, 66, Ференцик, 87.
 
Ужгород: Ерік Гречка, Михайло Дудаш, Володимир Дуран (Юрій Бойкул, 46), Вадим Селещук, Олександр Зимомря (Вадим Ференцик, 46) Вячеслав Пінковський (Максим Олень, 64), Олександр Бако, Дмитро Рацин, Андріан Пуканич, Сергій Машталір, Іван Русин (Антон Предчук, 64).
Тренер – Мирослав Бабяк.
 
 
Карпати: Мафтій Кудла, Богдан Тимочук, Микола Романюк, Микола Савляк, Євген Сурядний (Микола Вішован, 43), Василь Терпак, Василь Василинець, Іван Микуличинський, Микола Козурак, Роман Рошко, Юрій Шемота (Сергій Крегул, 46).
Запасні: Омелян Скляр, Олексій Семенюк, Михайло Зінич.
Тренер – Андрій Панасюк.
 
Попередження: Пінковський, 24, Рацин, 69, Олень, 85 – Терпак, 68, Микуличинський, 68.
 
Вилучення: Савляк, 70.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 895 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: