Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Безгольовий матч від "Говерли" та донецького "Металурга"
22:46
Безгольовий матч від "Говерли" та донецького "Металурга"
По одному очку заробили команди на ужгородському "Авангарді".

По одному очку заробили команди на ужгородському "Авангарді".

Після кількох стартових атак «Говерли» донецький «Металург» на початку першого тайму позначив свою ігрову перевагу, але не зумів втілити її в голи. Та й небезпечних моментів біля воріт Надя практично не було. Можна згадати атаку за участю Морозюка і Болбата, яку з близької відстані завершував Мораес, але успіху не добився.

Ближче до середини тайму «Говерла» вирівняла гру і на 22 -й хвилині ледь не відкрила рахунок зі штрафного, але Уоллесу не вистачило якихось сантиметрів - м'яч зачепив поперечину над дев'яткою і покинув межі поля.

Перед перервою команди встигли обмінятися небезпечними атаками, але у Трухіна не вийшов удар, а Мораес пробив над поперечиною з досить гострого кута.

Другий тайм проходив у рівній боротьбі, тому нічийний рахунок цілком закономірний. Хоча стандарти біля обох воріт часом були небезпечними. У «Говерли» точно бив головою Лисицький, але Паньків витягнув м'яч з-під поперечини. А у «Металлурга» Чечер також з "другого поверху" потривожив поперечку.

В цілому, ні у Грозного, ні у Ташуєва немає причин нарікати на безгольову нічию, так як жодна з команд по грі не зуміла продемонструвати свою перевагу над суперником.

"Говерла" (Ужгород) - "Металург" (Донецьк) 0:0

Попередження: Лисицький 22, Шарпар 87 - Александре 14, Чечер 71.

"Говерла": Надь, Шарпар, Перейра, Фещук, Шацьких, Акакпо, Кочиш (Балафас 82), Люлька, Лисицький (Орос 90+3), Буяльський (Арзе 57), Трухін.

"Металург": Паньків, Болбат, Прийма, Насонов, Пляцікас, Зотов, Александре, Мораєс, Лазіч, Морозюк, Чечер
Станіслав Салата, Football.ua

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 576 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: