Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Беззаперечна перемога «Минаю» (ФОТО)
22:40
Беззаперечна перемога «Минаю» (ФОТО)
22 липня у с. Концово у рамках 7-го туру чемпіоната Ужгорода з футболу зійшлися господарі поля – «ЕКО» з ФК «Минай».

22 липня у с. Концово у рамках 7-го туру чемпіоната Ужгорода з футболу зійшлися господарі поля – «ЕКО» з ФК «Минай».

Активніше розпочали гру гості, але команді Пінковського не вистачало вирішального удару. Господарі ж небезпеки на ворота «Минаю» не несли: на все що вони спромоглися на старті поєдинку так це кутові, але й з стандартів нічого не вдавалося.

Перший супермомент був у Дудаша, але Михайло пробив вище. На це господарі відповіли ударом головою, але безпомилково зіграв Ізай. На 22 хвилині чудовим ударом екс-гравець ФК «Закарпаття» Владислав Микуляк вивів «Минай» вперед, 0:1. Недовго перевага була на боці гостей. Через чотири хвилини Ференцик зрівняв рахунок, 1:1.

У середині тайму гравцям «ЕКО» вдалося вирівняти гру, але всі плани підопічним Товта зіпсував одинадцятиметровий. На 32 хвилині за гру рукою у штрафній Шимон вказав на пенальті у ворота Пуги. Пробивати взявся Гібалюк, і не схибив, 1:2. Після забитого м’яча гості мчалися подвоїти перевагу і перевели гру на половину поля суперника. І все-таки під завісу першої половини гри «Минай» забив втретє: Назаренко розстріляв ворота Пуги і зробив вагому заявку на перемогу у матчі.

На відміну від першого тайму, другий у актив собі можуть занести футболісти «ЕКО». Але оборону «Минаю» здолати було важко, тому Скунзяк наважився на дальній удар, але круглий полетів вище. На 68 хвилині гості могли довести рахунок до розгромного. На «побачення» з кіпером «ЕКО» вийшов Дудаш, але 16-ці «Минаю» не вистачило лічених сантиметрів аби відзначитися.

Команда Пінковського контролювала гру, і з кожною хвилиною все менше надій залишалося у господарів на порятунок. Поодинокі удари «ЕКО» небезпеки не несли, і гості доводили справу до перемоги. Колектив Товта фінального штурму не провів, зате 4-й гол міг забити «Минай». Дзюбенко міг поставити крапку у цьому матчі, але Пуга свою команду врятував.

Поєдинок завершився з рахунком 3:1 на користь «Минаю». Після 7 зіграного поєдинку у скарбнички «Миная» стало 17 очок, а у «ЕКО» залишилося 10.


Арбітри: Шимон Ю., Горгош М., Андрійкович В.

Концово, стадіон «Вітязь»

ФК «ЕКО» - ФК «Минай» - 1:3

Голи: Ференцик Є. 26 – Микуляк В. 22, Гібалюк М. 32 (п.), Назаренко О. 38
Олег МИКИТА

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 969 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: