Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бийгань здобуває перемогу у Берегові (ФОТО)
22:18
Бийгань здобуває перемогу у Берегові (ФОТО)
У неділю на берегівському стадіоні «Дружба» відбувся матч чемпіонату області з футболу серед команд Вищої ліги.

Бийгань здобуває перемогу у Берегові (ФОТО) Футбольний клуб «Берегово» приймав команду Великої Бийгані.

Якщо в першому колі ці команди знаходились в різних частинах турнірної таблиці, то зараз вони поруч і практично втратили можливості поборотися за комплект нагород. У другому колі «Велика Бийгань» втратила багато очок, а «Берегово» – додало.

Гру команди розпочали обережно, акцентуючи увагу на контролі м’яча в центрі поля. Перший удар по воротах нанесли берегівці. Тібор Кейс наважився на удар з 20 метрів, але він став легкою здобиччю для досвідченого Івана Ковача. Надалі вся боротьба перемістилася в центральну зону, де команди почергово володіли ініціативою, не створивши жодного гольового моменту. Перший небезпечний момент виник на 15 хвилині, коли Станіслав Котьо пробив по воротах, але м’яч пройшов поруч зі стійкою Вже через хвилину чудову нагоду відкрити рахунок мали берегівці: пройшовши правим флангом Кейс навісив у штрафну, Віщак з близької відстані пробив головою, але Іван Ковач відбив м’яча. Тож активні події знову перемістилися в центр поля, де команди почергово володіли ініціативою, а на 30 хвилині Степан Гейці небезпечно пробив по воротах – м’яч пройшов поруч зі стійкою.

Команди почали створювати небезпечні моменти. Сильний удар Пейтера парирував Кучінка. На 42 хвилині Луця увійшов в штрафну, пробив але на висоті був Ковач. Команди почергово наносили удари по воротах, а наприкінці першої половини активний Ковтун віддав чудовий пас Луці, який увірвався в штрафну, а Котьо в боротьбі зіграв рукою. Петро Котубей не вагаючись призначив пенальті. Василь Луця пробив у правий нижній кут воріт, але знову був на висоті Іван Ковач.

Після свистка арбітра про завершення першого тайму тренер великобийганців Тарас Вайданич побіг на поле до арбітра, який відправив його на трибуни.

Другий тайм розпочався з атак Берегова. Вже на 49 хвилині Кейс віддав точний пас на Віщака, але той не дотягнувся до м’яча щоб переправити його у ворота. Берегово починає домінувати на полі, а футболісти Бийгані намагаються дрібними фолами в центрі поля збити темп гри. Гра набрала нервового характеру. Напруга зростала. На 57 хвилині за другу жовту поле покидає Денис Пахомов. На 65 хвилині Кейс крученим ударом б’є в дальній кут, але м’яч пролітає поруч зі стійкою. На 68 хвилині Луця та Кейс організовують чергову атаку, але переграти Ковача не вдається. На 72 хвилині сильний удар Кейса відбиває поперечина. Берегово повністю заволоділо ініціативою, але м’яч не йде у ворота. Поступово гра знову вирівнялася. Великобийганці атакують, хорошу нагоду марнує Гейці пробивши з 10 метрів, дальній удар Ковчара летить вище воріт. На 80 хвилині Ерік Верейці пройшов правим флангом, змістився в центр, віддав м’яч Ковчару і той пробиває під поперечину 1:0.

Після пропущеного голу берегівчани почали атакувати великими силами. Небезпечний удар Віщака, Котьо перевів на кутовий. Атаки господарів стають сумбурними, а Бийгань грає на утримання рахунку. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу гостей.


Арбітр: Петро Котубей 
Асистенти: Анатолій Гал, Юрій Яцкович 
4-й арбітр: Едгар Міндас
Делегат: Олександр Чегіль

м. Береговоо, стадіон «Дружба», 800 глядачів

ФК «Берегово» Берегово – ФК «В. Бийгань» В. Бийгань 1:0

Голи: Олександр Ковчар, 80.

ФК «Берегово»: Павло Кучінка, Олександр Скакун, Андрій Микитишин, Степан Буксар, Михайло Микуланинець, Юрій Каганець (Микола Татинець, 46) Сергій Гичка (Віктор Парада, 69), Василь Ковтун, Тиберій Кейс, Ерік Віщак, Василь Луця
Запасні: Ріхард Бейреш, Василь Красношлик, Денис Куриленко
Тренер: Мирослав Бабяк

ФК «В. Бийгань»: Іван Ковач, Василь Григорович, Станіслав Котьо, Олександр Ковчар, Ерік Верейці, Чобо Гайдош, Адріан Бабич, Денис Пахомов, Степан Гейці, Дьордь Пейтер, Андрій Сироватко (Алекс Горват, 87)
Запасні: Крістіан Зан, Теодор Гаврилай, Тиберій Орос, Микола Нодь, Андрій Перевузник
Тренер: Тарас Вайданич

Попередження: Віщак, 48, Скакун, 75, Парада, 90+1 - Верейці, 40, Котьо, 45, Горват, 90+3.

Вилучення: Пахомов, 57.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1159 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: