Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Біла Церква не змогла зупинити Кополовця і компанію
20:17
Біла Церква не змогла зупинити Кополовця і компанію
Команда з Ужгородщини більш ніж впевнено переграла білоцерківську «Вікторію» у матчі-відповіді чвертьфіналу Кубку області.

Біла Церква не змогла зупинити Кополовця і компанію
Минайці провели у ворота команди з Білої Церкви вісім сухих м'ячів і завоювали таким чином путівку до півфіналу змагань.
 
Гравці «Минаю» від стартового свистка почали насідати на ворота «Вікторії». Виводити вперед свою команду міг Михайло Кополовець, який опинився неприкритим на лівому краї у штрафній. Однак відзначитись не вдалось. На 4 хв. Роберт Гегедош здійснив прохід флангом і прострілив у штрафну, де Василь Пиняшко розібрався у ситуації — 1:0. Через якихось 5 хв. Роберт Гегедош подвоює рахунок — неочікуваний постріл у ближній кут, з яким не під силу впоратись кіперу. На 18 хв. минайці вже зняли всі питання переможця у цій зустрічі: точний удар Василя Пиняшка дозволив оформити дубль у матчі — 3:0. Під завершення першої сорокап'ятихвилинки відзначився Михайло Кополовець, який прицільно пробив у ближній кут.
 
Окрім чотирьох м'ячів, «Минай» у першому таймі повинен був забивати, як мінімум, ще стільки ж. Проте не всі моменти вдалося використати. Ближче до середини тайму відповіла «Вікторія»: Маріус Ціпле поборовся з двома центральними оборонцями і вибіг на побачення з Бабенком, однак ударити як слід не вийшло.
 
У другій половині зустрічі наставник минайців випустив свіжих футболістів, які допомогли довершити розгром суперника. На 56 хв. Михайло Кополовець, вийшовши тет-а-тет з кіпером, не залишив тому жодного шансу — це 5:0. Згодом Максим Минайленко забив шостий гол своєї команди: після навісу з кутового оборонець буквально заніс круглого у ворота. Білоцерківці відповіли небезпечним випадом: Санду Бокоч пройшов лівим флангом і намагався провштовхнути повз кіпера, але Юрій Погоріляк не дозволив розмочити рахунок. На 66 хв. Максим Минайленко вдруге розписався у воротах суперника: навіс з флангу на дальню стійку, де вільний Едуард Дзьоба головою в дотик переадресовує у центр карної зони — Минайленко так само головою переправляє у ворота. Опісля цього кілька чудових нагод не реалізував Сергій Машталір, однак під завершення гри, все ж, виправився. Вражаючий м'яч п'ятою після прострілу з правого краю — 8:0.
 
 
Арбітр: Михайло Митровський
Асистенти: Валерій Шкура, Ігор Гарлач

Стадіон «Авангард», 300 глядачів, 18` C
 
«Минай» — «Вікторія» Біла Церква 8:0
 
Голи: Пиняшко 4, 18, Гегедош 11, Кополовець 46, 56, Минайленко 51, 66, Машталір 81.
 
«Минай»: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Максим Минайленко, Владислав Образцов, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Євген Мирончук, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець, Роберт Гегедош
На заміну виходили: Юрій Погоріляк, Едуард Дзьоба, Олексій Шпак, Степан Федак, Яромир Лобода, Сергій Машталір
Тренер: Микола Гібалюк
 
«Вікторія»: Сергій Йосипчук, Юрій Марінчак, Олександр Грін, Іван Грін, Василь Дорунда, Василь Штефан, Санду Бокоч, Михайло Чубан, Маріус Ціпле, Михайло Попша, Іван Дебич
На заміну виходили: Михайло Форкош, Едвард Грін, Якуб Дан, Василь Фонта, Михайло Форкош
Тренер: Адріан Попша
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1755 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.4/5
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: