Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Біловар забиває за дубль "Динамо" (ВІДЕО)
09:36
Біловар забиває за дубль "Динамо" (ВІДЕО)
Мукачівський захисник доклав зусиль до підсумкової перемоги киян у Полтаві.

Біловар забиває за дубль
«Біло-сині», посилені кількома футболістами з першої команди, вже з перших хвилин позначили свою перевагу. Суперники сфолили на Буяльському у власному штрафному, за що були покарані 11-метровим. Пробивати взявся Шпирка, але його удар відбив воротар. Тут як тут на добиванні був Петрусенко, переправивши м'яч у сітку.
 
За пару миттєвостей все той же Петрусенко став антигероєм - заробив 11-метровий у ворота «Динамо». Білий, на відміну від свого опонента з Києва, легко розвів по кутах м'яч і Рудька.
 
Підопічні Юрія Мороза виглядали впевненіше, рухалися активніше, тому суперник часто порушував правила. Як наслідок - за хвилину до перерви Тарадуда отримав другий гірчичник і відправився в роздягальню, залишивши свою команду в меншості на весь тайм.
 
Реалізувати свою перевагу в одного футболіста «біло-сині» зуміли на 67-й хвилині, коли Біловар точним ударом головою замкнув навіс Буяльського.
 
Під саму завісу тайму Віталій, який взяв безпосередню участь в двох голах «Динамо», таки записав на свій рахунок гол, перекинувши воротаря при виході один в один.
 
До честі «Ворскли», полтавці зуміли відіграти один м'яч уже в компенсований час. Після обрізки киян в центрі поля, м'яч дістався Бикову, який з меж штрафного відправив його в дальній кут.
 
3:2 - впевнена, незважаючи на рахунок, перемога «Динамо».

 
11.04.2019. Чемпіонат U21. 24 тур
 
Полтава, стадіон «Лтава». 150 глядачів
 
«Ворскла» (U21) - «Динамо» (U21) - 2:3 (1:1)
 
Голи: Білий (11, з пенальті), Биков (90+2) - Петрусенко (8), Біловар (67), Буяльський (90)
 
«Ворскла»: Різник (к), Мартиненко, Биков, Тарадуда, Мельничук, Челядін, Козиренко, Мисик (Зайцев, 72), Шехіч, Білий, Лига (Черткоєв, 58, Товстий, 78).
 
«Динамо»: Рудько (к), Біловар, Романчук (Вівчаренко, 30), Дмитрук, Буяльський, Петрусенко, Шпирка, Шулянський, Шапаренко, Бодня, Супряга (Кравченко, 61).
 
Нереалізований пенальті: Шпирка (8)
 
Попереджені: Тарадуда (5) – Петрусенко (47)
 
Вилучений: Тарадуда (44, друге попередження)

 

 
Захисник «Динамо» U-21 Крістіан Біловар став автором другого забитого м'яча в матчі з полтавською «Ворсклою».
 
Після гри він поділився враженнями від поєдинку:
 
- Ми знали, що сьогодні у нас буде сильний суперник, і налаштовувалися на важку гру. Уже з учорашнього дня тренери на тренуваннях говорили нам, що в Полтаві дуже хороша команда, що в складі є футболісти, які раніше виступали за «Динамо». У підсумку, так і вийшло: поєдинок виявився важким, але, на щастя, ми перемогли. На початку забили м'яч, але незабаром пропустили самі, це морально не дуже добре на нас вплинуло, тому виглядали трохи пригніченими. І господарі цим користувалися, але нам пощастило, що в їх складі вилучили гравця. Хоча в кінці матчу, коли вони грали вже удев'ятьох, примудрилися забити. Якщо ми пропускаємо м'яч, це наслідок помилок всієї команди.
 
- Гол з гри, не після стандартного положення - рідкість для захисника, розкажіть, як вам вдалося забити?
 
- Це був звичайний момент, я просто опинився в потрібний час у потрібному місці. Коли є можливість, намагаюся завжди підключатися до атак, якщо ситуація дозволяє.
 
- Що тренери сказали після гри? Які емоції панували в роздягальні?
 
- Хороші, адже ми здобули перемогу. Але завжди є, до чого рости, прагнути і прогресувати. Три очки це добре, але немає межі досконалості.
 
- Ви разом з ще декількома хлопцями граєте і за «Динамо» U-21, і за U-19, це важко?
 
- Скоріше, навпаки, у задоволення. Просто слід правильно відновлюватися після кожного матчу і серйозно до цього ставитися. Як тільки ми повертаємося до Києва, проходимо спеціальні процедури, масаж, плаваємо в басейні. Тому на кожну наступну гру виходимо з легкістю і граємо в задоволення.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 639 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: