Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Битва титанів юнацької вищої ліги завершилась на користь господарів
16:12
Битва титанів юнацької вищої ліги завершилась на користь господарів
Про один із центральних матчів першого кола вищої ліги серед молоді читайте далі.

Битва титанів юнацької вищої ліги завершилась на користь господарів Поєдинок юнаків у Виноградові був набагато конкурентнішим, ніж у дорослих складів, тому фани найтеплішого міста Закарпаття запаслися попкорном й підійшли на стадіон значно раніше.

У перші десять хвилин хоча й тривала в’язка боротьба на підступах до штрафних майданчиків, та все м’яч трохи частіше перебував ближче до воріт Ерфана. Не дивно, що перше справжнє загострення відбулось саме біля брами Віталія. Атака правим флангом завершилась навісом на одинадцять метрів, де Міговк головою підкорегував круглого в ліву дев’ятку – 1:0.

Через дев’ять хвилин господарі могли подвоїти свою перевагу за наслідками атаки через лівий фланг. Глінка вкинув із-за бокової лінії на Яцкулинця, а Сергій коротко віддав на Копича. Віталій із досить гострого кута з правої ноги поцілив у ближню дев’ятку. Воротар у карколомному стрибку перевів на кутовий.

У середині тайму пивовари кілька разів змогли загострити ситуацію по правому флангу. Один із таких контрвипадів по правому краю зі зміщенням до центру завершився сильним ударом Бобіти з 35-ти метрів точно під дальню ліву стійку. Марушка стрибав, та не дістав – 1:1.

Через дві хвилини лівим флангом пішли вперед виноградівці й Чоло пробив, з передачі Яцкулинця, зовсім трохи над поперечиною. Ще гостріше було на 35-й хвилині, коли в атаці правим флангом Монда заробив право на штрафний удар. Орос пострілом із цього стандарту поцілив під поперечину. Ерфан знову продемонстрував дивовижну реакцію й відбив дуже складний удар, дозволивши своїм партнерам піти на перерву за нічийного рахунку.

Другий тайм був менш креативним у плані небезпеки, однак несамовитої боротьби на кожному клаптику поля вистачило б на кілька поєдинків. Здавалось двобій двох гідних колективів так і завершиться бойовою мировою, та з цим не погодились підопічні Бровдія. Одну з атак по центру завершив Попов, який одним дотиком зупинив м’яч і другим ударом з 18-ти метрів вколотив його в сітку – 2:1.

Перемога дозволяє підопічним Бровдія більш впевнено їхати наступної неділі в Довге, де на них чекає ще одне випробування горянами. Для «Оболоні» це було тільки перше випробування з трьох поспіль. Із інтервалом у тиждень на них далі  очікує домашня битва проти «Бужори» та ще один виїзний душ у Мукачеві.    
 
 
Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Мирослав Горгош та Вадим Запрутняк
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», +34 градуси, 350 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Оболонь» Хуст – 2:1
 
Голи: Міговк, 11, Попов, 59 – Бобіта, 28.

«Севлюш»: Василь Марушка, Петро Монда, Ігор Попов, Михайло Сафронов, Юрій Глінка, Віталій Макара (Сергій Липей, 59), Віталій Копич (Володимир Левчук, 37), Сергій Яцкулинець, Роман Орос, Михайло Міговк, Степан Чоло (Іван Зихор,44).
Запасні: Дмитро Онисько, Юрій Рева, Віталій Козаченко, Олександр Байдак, Валентин Віщак.
Тренер – Іван Бровдій.

«Оболонь»: Віталій Ерфан, Олеаксандр Звірич, Олександр Гузенко, Олександр Кон, Владислав Бобіта, Василь Глибчук, Владислав Кадош (Артур Шеверя, 32), Василь Тодавчич (Олег Фекете, 63), Юрій Куліш, Станіслав Хомечко (Олександр Штець, 66), Дмитро Пилип.   
Запасні: Станіслав Кисіль, Віктор Барничко.
Тренер – Микола Буковецький.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1024 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: