Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Битва титанів: «Середнє» на власній арені поступається «Поляні»
11:52
Битва титанів: «Середнє» на власній арені поступається «Поляні»
Реальний претендент на чемпіонське звання розпочав із домашньої поразки.

У першому турі чемпіонату Закарпаття з футболу (вища ліга) жереб звів основних конкурентів у боротьбі за комплект нагород найвищого ґатунку.

Обидві команди добре укомплектовані, у них налагоджений тренувальний процес та потужна інфраструктура. Різняться ці колективи хіба-що фізичною готовністю. Середнянці до сезону готувались чотири місяці, взяли участь у зимовій першості, провели багацько контрольних поєдинків. «Поляна» ж бо тренувалась трохи більше місяця. Вищенаведені факти спонукали підопічних Михайла Кондрі зіграти матч від захисту. Тактика усе ж була правильна…

У першому таймі перевага за «Середнім». Господарі більше володіли м’ячем, постійно тиснули на захисні редути суперника, хоча, відверто, небезпечних моментів не було. Лінія оборони гостей зіграла на «ура». У той же час полянці проводили гострі контратаки. Їх заспівувачем був молодий Роберт Гегедош.

Малюнок гри у другій половині зустрічі суттєво не змінився. Середнянці монотонно атакували, гості продовжували шукати щастя у контрвипадах. На 61 хвилині лишень чудова реакція Юрія Славіка завадила полянцям відкрити рахунок. Пробивав той же Гегедош метрів із 13-ти. Та вже на 67 господарі були змушені розпочинати із центру поля. Послідувала подача в штрафний майданчик і забутий захисниками Юрій Кохан, до слова теж оборонець, з кута воротарської площі наніс точний удар. Славік – безсилий. Середнянці пішли вперед великими силами і ледь не пропустили другий гол. Штрафний метрів із 25 виконав Михайло Реплюк. Цього разу кіпер «Середнього» на висоті. Після сейву Юрія м’яч влучив у стійку.

Кінцівка матчу за господарями, щоправда голів уболівальники більше не побачили. Реальний претендент на чемпіонське звання розпочав із домашньої поразки. Та основна боротьба за медалі тільки попереду.

Віталій Біровчак


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 929 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: